سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نخست وزیر انگلستان تحت فشار است تا یک زن را وزیر دفاع کند

با کناره‌گیری وزیر دفاع انگلیس، ریشی سوناک نخست‌وزیر این کشور تحت فشار است تا یک زن را جانشین او کند.

ریشی سوناک

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وبسایت روزنامه دیلی میل، بن والاس، وزیر دفاع انگلیس اعلام کرده است که پس از انتخابات سراسری بعدی این کشور، از سمت وزارت دفاع کناره‌گیری خواهد کرد.

حال گفته می‌شود که ریشی سوناک ، نخست‌وزیر انگلیس تحت فشار قرار دارد تا یک زن را جانشین او کند. پنی موردانت، وزیر دفاع انگلیس در دولت «ترزا مِی» و "آن ماری ترولیان"، خواستار تصدی منصب بن والاس هستند.

ترولیان گفت: اطمینان دارم که ریشی سوناک کسی را به عنوان وزیر دفاع منصوب می‌کند که بتواند در این دوران پرمناقشه، تعهدات ما به ناتو و هند-آرام را برآورده کند.

یک منبع دفاعی انگلیس گفت که او از چند ماه قبل در حال لابی‌گری برای رسیدن به این جایگاه است.

بن والاس پس از شکست در به دست آوردن رهبری ناتو، چندی پیش اعلام کرد که به طور کلی از سیاست کناره‌گیری می‌کند.

او ضمن تاکید بر اینکه هیچ برنامه‌ای برای خروج «پیش از موعد» از کابینه و واداشتن دولت به برگزاری یک انتخابات ویژه ندارد، گفت که به خاطر شکست پیش‌بینی‌شده حزب محافظه‌کار نیست که برای انتخابات مجددا نامزد نمی‌شود، بلکه به دلیل انحلال حوزه انتخاباتی‌اش است که چنین تصمیمی گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه