سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

نتانیاهو:

سیاست من و اسرائیل جنگ در جبهه های مختلف با ایران است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در راستای سرپوش گذاشتن بر جنایات تازه خود در غزه اعلام کرد که «با ایران در جبهه‌های مختلف مقابله و برای جلوگیری از افزایش فعالیت‌های ایران در لبنان و سوریه اقدام می‌کنیم».

نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری موج، بنیامین نتانیاهو برای فرار از محکومیت‌ها و واکنش‌های بین‌المللی نسبت به جنایات جدید کابینه‌اش در غزه و رفح که به شهادت سه تن از فرماندهان ارشد جهاد اسلامی و ۱۲ تن از فلسطینیان انجامید، بار دیگر به ایران تاخت و مدعی شد که «با ایران در جبهه‌های مختلف مقابله و برای جلوگیری از افزایش فعالیت‌های ایران در لبنان و سوریه اقدام می‌کنیم».

وی در فراری رو به جلو با هدف جوسازی علیه ایران، پرونده هسته‌ای ایران رو پیش کشید و گفت: «ما برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای به کار خود ادامه خواهیم داد، این سیاست من و اسرائیل است».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که «با ایران در جبهه‌های مختلف مقابله و برای جلوگیری از افزایش فعالیت‌های ایران در لبنان و سوریه تلاش خواهیم کرد».

نتانیاهو این ادعاهای تکراری درباره ایران را درست در زمانی مطرح می‌کند که جنایات تازه کابینه‌اش در نوار غزه با واکنش گسترده کشورهای منطقه از جمله ایران، مصر، ترکیه، اردن و امارات مواجه شده است.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز با انجام سلسله حملات در نوار غزه، ۱۲ تن از فلسطینیان را شهید و ۲۰ نفر دیگر را زخمی کردند. در میان شهدا و زخمی‌ها چند کودک و زن دیده می‌شود.

در پی این حمله منازل شخصی جهاد شاکر الغنام، خلیل البهتینی و طارق محمد عزالدین از فرماندهان «سرایا القدس» (تیپ قدس) شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین هدف قرار گرفت و این فرماندهان مقاومت فلسطینی همراه با همسران خود و تعدادی از فرزندانشان به شهادت رسیدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه