سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سفر قریب‌الوقوع بن فرحان به بغداد برای ازسرگیری مذاکرات ایران و عربستان

وزیر امور خارجه عربستان به زودی برای گفت‌وگو در مورد از سرگیری مذاکرات بین ریاض و تهران به بغداد سفر خواهد کرد.

فیصل بن فرحان

به گزارش خبرگزاری موج، فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق به رسانه‌های سعودی گفت که فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان به زودی برای گفت‌وگو درباره از سرگیری مذاکرات بین ریاض و تهران به بغداد سفر می‌کند.

چند روز پیش وزیر امور خارجه عربستان طی سخنانی در جلسه گفت‌وگو در حاشیه نشست مجمع داووس ۲۰۲۳ تحت عنوان آینده روشن در میان چالش‌های ژئوپولوتیک گفته بود که ریاض در تلاش است تا راهی برای گفت‌وگو با ایران پیدا کند؛ چراکه گفت‌وگو بهترین راه برای کاهش اختلافات است.

وی در ادامه تأکید کرد که  سعی می‌کنیم تا راهی برای گفت‌وگو با همگان پیدا کنیم و بر توسعه روابط به دور از اختلافات تمرکز کنیم.

بن فرحان در رابطه با روابط عربستان و آمریکا گفت: ما با آمریکا شراکت راهبردی داریم، هرچند گاهی در برخی مسائل اختلاف نظر داریم.

وی تأکید کرد که ما شراکت قوی با ایالات متحده داریم، اما این بدان معنا نیست که همیشه موافق (خواسته‌های آمریکا) هستیم.

پیشتر نیز فواد حسین وزیر امور خارجه عراق در جریان شرکت در اجلاس امنیتی منامه درباره تحولات مربوط به میانجیگری بغداد بین ایران و عربستان گفته بود که «تلاش های عراق برای سرپرستی گفت وگو بین ایران و عربستان ادامه دارد و دو کشور تمایل به ادامه گفت وگو دارند».

در همین رابطه، احمد الصحاف سخنگوی وزارت خارجه عراق اوایل آذرماه اعلام کرد که مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی با میانجیگری بغداد ادامه دارد و وارد مسیر دیپلماتیک شده است.

پیشتر نیز عبداللطیف رشید رئیس جمهوری عراق گفته بود که عراق به میانجیگری بین عربستان و ایران ادامه می دهد و نشست ها ادامه دارد اما نتایج برعهده آنها است.

عراق تاکنون میزبان پنج دور از مذاکرات بین ایران و عربستان بوده است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران شامگاه جمعه در یک نشست خبری در جریان سفرش به لبنان گفت که «تاکنون پنج دور مذاکره دوجانبه با عربستان در بغداد داشتیم و بر تداوم مذاکرات اتفاق نظر داریم».

امیرعبداللهیان اظهار امیدواری کرد که در نخستین اقدام، سرکنسولگری های ۲ کشور در شهرهای جده و مشهد بازگشایی شود تا به کسانی که علاقمند سفرهای زیارتی به مکه مکرمه، مدینة منوره و مشهد مقدس هستند، خدمات ارائه کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه