سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس جمهوری برزیل فرمانده ارتش برزیل را برکنار کرد

رئیس جمهوری جدید برزیل در پی شورش‌های اخیر در پایتخت کشورش و یورش هواداران رئیس جمهور سابق راستگرا به ساختمان‌های دولتی، فرمانده ارتش را برکنار کرد.

رئیس جمهور برزیل لولا داسیلوا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس جمهوری جدید برزیل فعلا بیانیه‌ای درباره این تغییر منتشر نکرده اما وب‌سایت رسمی نیروهای مسلح برزیل اعلام کرد، ژنرال جولیو سزار دا آرودا از سمت خود به عنوان فرمانده ارتش برکنار شد.

خبرگزاری‌های فرانسه و رویترز هم به نقل از منابع نظامی درباره این برکناری گزارش دادند. ژنرال توماس میگوئل ریبیرو پیوا که رئیس فرماندهی نظامی جنوب شرقی بود، جایگزین آرودا شد.

این اقدام چند هفته پس از یورش هواداران ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهوری سابق و راستگرای برزیل به ساختمان‌های دولتی از جمله کنگره ملی، دفتر ریاست جمهوری و دیوان عالی در تاریخ هشت ژانویه صورت می‌گیرد. آشوبگران از ارتش خواستند تا برای تغییر شکست بولسونارو در مقابل لولا دا سیلوا در انتخابات ریاست جمهوری وارد عمل شود.

لولا دا سیلوا هفته گذشته گفته بود که مشکوک است که افرادی در بین نیروهای مسلح کشورش در این شورش دست داشته باشند.  

براساس گزارش دفتر ریاست جمهوری برزیل، لولا دا سیلوا اخیرا افسران ارتش را از تیم امنیتی خود اخراج کرده و پلیس فدرال را جایگزین آنها کرده است. تا به امروز بیش از ۲۰۰۰ تن در ارتباط با این شورش‌ها بازداشت شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه