سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

افراد گرسنه در جهان به بیش از ۵۰ درصدی افزایش یافت

تحلیل‌های سازمان بین‌المللی صندوق نجات کودکان نشان می‌دهد شمار افرادی که با گرسنگی شدید در جهان دست و پنجه نرم می‌کنند در سه سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

افراد گرسنه

به گزارش خبرگزاری موج، بررسی‌های به تازگی انجام شده سازمان بین‌المللی صندوق نجات کودکان نشان می‌دهد شمار افرادی که از گرسنگی شدید رنج می‌برند در سه سال گذشته تقریباً ۵۷ درصد افزایش یافته و به رقم ۲۵ میلیون و سیصد هزار نفر رسیده است.

این سازمان در تارنمای خود اعلام کرد: شمار افرادی که با سطوح شدید گرسنگی مواجه هستند، از ۱۶ میلیون و صد هزار نفر از سال ۲۰۱۹ در هشت کشوری که بدترین آسیب را دیده‌اند، در بحبوحه بحران بی‌سابقه جهانی گرسنگی با افزایش وضعیت قحطی، تقریباً ۵۷ درصد افزایش یافته و به رقم ۲۵ میلیون وسیصد هزار نفر رسیده است.

به گفته این سازمان، افغانستان، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، هائیتی، سومالی، سودان جنوبی، سودان و یمن کشور‌هایی هستند که بیشترین شمار افراد را در سطح اضطراری و فاجعه بار سوء تغذیه دارند.

سازمان بین المللی نجات کودکان اعلام کرد افغانستان بیشترین آسیب را از گرسنگی شدید دیده است و شمار افرادی که با سطوح شدید گرسنگی روبرو هستند از دو میلیون و پانصد هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به شش میلیون و ششصد هزار نفر در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. این سازمان افزود: امسال گزارش‌هایی از متوسل شدن مراقبین کودکان به مقابله ناامیدانه گزارش شده است. سازوکار‌هایی که حتی برخی را مجبور به فروش فرزندان خود کرده است.

این سازمان با استناد به سازمان برنامه جهانی غذا سازمان ملل اعلام کرد جهان اکنون با بدترین بحران گرسنگی در تاریخ مدرن مواجه است و حدود ۶۰ میلیون کودک زیر پنج سال ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۲ به سوء تغذیه حاد مبتلا شوند.

بر اساس اعلام سازمان برنامه جهانی غذا، شمار افرادی که در معرض خطر ناامنی غذایی حاد یا گرسنگی قرار دارند از ۱۳۵ میلیون نفر در ۵۳ کشور از آغاز همه‌گیری کووید-۱۹ به ۳۴۵ میلیون در ۸۲ کشور رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه