سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

اردوغان:

جهان در انتظار تغییرات سیاسی ریشه‌ای خواهد بود

رئیس جمهوری ترکیه در سخنرانی در آنکارا اعلام کرد که کشورهای غربی نتوانستند بحران اوکراین را به صورت منطقی ارزیابی کنند، به همین دلیل، برخی از آنها در حال حاضر به چگونگی نجات از زمستان آتی می‌اندیشند.

اردوغان

​به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه عنوان داشت، مقطع جدید، مقطع درگیری‌ها و نه گسترش شکوفایی‌ها خواهد بود.

وی تاکید کرد که با وجود افزایش ثروت ثروتمندان، اما میلیاردها شخص از آفریقا تا آسیا از محرومیت و عدم توانایی برای دریافت مواد غذایی اصلی رنج می‌برند.

اردوغان خاطرنشان کرد که میانگین‌های تورم به بالاترین سطح خود طی ۵۰ إلی ۶۰ سال اخیر رسیده است که همگان را در شرایطی دشوار قرار می‌دهد و غرب از این امر مستثنی نیست.

وی افزود: نگرانی روزافزونی نسبت به امنیت غذایی وجود دارد. در نشست اخیر در پراگ، ما شنیدیم که مقامات این سوال را پرسیدند که چگونه این زمستان را پشت سرخواهیم گذاشت. ما در ترکیه چنین مشکلی نداریم. مقامات جهان تنها به چیزی می‌اندیشند که در همین لحظه رخ می‌دهد.

اردوغان عنوان داشت: آنها رخدادها میان روسیه و اوکراین را از نگاه منطق سلیم ارزیابی نکردند، در مقطع آتی، قطعاً تغییرات سیاسی ریشه‌ای در جهان رخ خواهد داد.

پیشتر اردوغان گفت که کشورهای اروپایی در زمستان سال جاری میلادی به دلیل محدودیت در انتقال گاز روسیه با مشکلات و دشوارهای جدی روبرو هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه