سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد

منبع سعودی:

انتقال قدرت از پادشاه عربستان به ولیعهد نزدیک شده است

یک منبع سعودی مطلع از امور خانواده سلطنتی عربستان از نزدیک شدن روند انتقال قدرت در این کشور خبر داد.

ملک سلمان

به گزارش خبرگزاری موج، یک منبع سعودی مطلع از امور خانواده سلطنتی عربستان در گفت‌وگو با رویترز در واکنش به همراهی محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور در سفر به امارات توسط شاهزاده "عبد العزیز بن أحمد" گفت که انتقال قدرت از پادشاه عربستان به ولیعهد نزدیک شده است.

طبق گفته این منبع، عبدالعزیز بن احمد پسر ارشد احمد بن عبدالعزیز، برادر بازداشت‌شده پادشاه سعودی است و هیچ سمت رسمی ندارد. با این حال نام او در صدر فهرست رسانه‌های دولتی سعودی در هیئت همراه محمد بن سلمان جهت ادای احترام به رئیس جدید امارات و تسلیت به وی قرار داشت.

این منبع که به دلیل حساسیت موضوع نخواسته نامش فاش شود، گفت که نشستن شاهزاده عبدالعزیز بن احمد در کنار محمد بن سلمان پیام محکمی به افکار عمومی منطقه‌ای و بین‌المللی است، به ویژه اینکه مساله انتقال قدرت نزدیک شده است.

حضور این شاهزاده سعودی در میان اعضای هیئت اعزامی ریاض  به امارات نظر بسیاری از تحلیل‌گران و ناظران سیاسی را به خود جلب کرده است.

در همین راستا، "کریستین کوتس اولریشسن"، محقق خاورمیانه و استاد علوم سیاسی در موسسه سیاست عمومی بیکر در دانشگاه رایس اظهار کرد؛ محمد بن سلمان که سفرش به امارات را تا زمان ترخیص ملک سلمان، پادشاه عربستان از بیمارستان به تاخیر انداخته بود، هیئت همراه خود را به گونه‌ای چیده بود که افرادی از تمام شاخه‌های خانواده سلطنتی را در بر بگیرد.

وی افزود: همچنین ممکن است که هدف بن‌سلمان ارسال پیام "اتحاد در خانواده سلطنتی عربستان" درپی فشارها به او در پرونده بازداشت شاهزاده‌ها و در راس آنها محمد بن نایف، ولیعهد سابق بوده باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه