سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تشدید محدودیت‌ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و کرانه باختری

رژیم صهیونیستی با وجود تشدید محدودیت‌ها علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و کرانه باختری، در نامه‌هایی به ترکیه و چند کشور عربی خواستار کاهش تنش در ماه رمضان شد.

ارتش اسرائیل

به گزارش خبرگزاری موج، در حالی که مسئولان رژیم صهیونیستی در اقدامی تحریک‌آمیز به گشت‌زنی در بخش قدیمی قدس و خدشه‌دار کردن احساسات فلسطینیان ادامه می‌دهند، این رژیم نامه‌هایی به ترکیه، اردن، مصر، قطر، امارات و دولت آمریکا ارسال کرد.

رژیم صهیونیستی در این نامه‌ها از کشورهای مذکور خواسته است تا برای کاهش تنش‌ها در قدس و کرانه باختری در ماه مبارک رمضان تلاش کنند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز دوشنبه(دیروز) گزارش دادند که این رژیم مدعی شده است در صورتیکه فلسطینیان آرامش در ماه رمضان را حفظ کنند به آن‌ها تسهیلاتی از جمله اعطای مجوز کار در فلسطین اشغالی ارائه خواهد کرد و علاوه بر آن از کشورهای مذکور خواسته است تا بر جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی و تشکیلات خودگردان اعمال فشار کنند.

کابینه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شده است که در صورت حفظ آرامش، سن نمازگزارانی که اجازه دارند وارد مسجدالأقصی شوند، کاهش خواهد یافت.

طبق گزارش وبگاه «عرب ۴۸»، «عبدالله دوم» شاه اردن در تماس تلفنی با «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار آن شد تا محدودیت سنی برای ورود نمازگزاران به مسجدالأقصی را ملغی کنند. تل‌آویو اجرای عملیات‌های ضد صهیونیستی اخیر در شهرهای فلسطین اشغالی و درگیری مسلحانه در منطقه جنین واقع در شمال کرانه باختری را بهانه‌ای برای اجرای محدودیت‌های سنی قرار داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه