سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

اردوغان خطاب به اروپا:

همان حساسیتی را که نسبت به اوکراین دارید به ترکیه هم داشته باشید

در پی تصمیم اتحادبه اروپا برای بررسی درخواست عضویت اوکراین در این بلوک، رئیس جمهور ترکیه از موضع اتحادیه اروپا در قبال عضویت کشورش انتقاد کرد.

اردوغان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از المیادین، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما از اقدام اتحادیه اروپا برای گفتگو درباره الحاق اوکراین به این اتحادیه قدردانی می‌کنیم و به اتحادیه اروپا دیکته نمی‌کنیم که آیا آن را بپذیرد یا نه.

وی افزود: "با این حال، چرا (اتحادیه اروپا) باید نگران عضویت ترکیه باشد؟ ترکیه مدت‌هاست که درخواست عضویت در اتحادیه اروپا را ارائه کرده است، اما هنوز به عضویت آن در نیامده است."

رئیس جمهور ترکیه عنوان داشت: اعضای اتحادیه اروپا باید همان حساسیتی را که نسبت به اوکراین نشان دادند، به ترکیه هم نشان دهند.

اردوغان درباره بحران اوکراین هم صحبت کردو از روسیه و اوکراین را به تلاش برای برقراری آتش بس فراخواند.

رئیس جمهور ترکیه افزود: همه بازیگران در منطقه ما و فراتر از آن باید صلح و ثبات منطقه را در اولویت قرار دهند.

پس از ارائه درخواست کی‌یف برای پیوستن به اتحادیه اروپا، پارلمان اروپا خواستار تشدید تلاش‌ها برای اعطای وضعیت "کشور نامزد پیوستن به اتحادیه اروپا" به اوکراین شد.

روز دوشنبه، ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که درخواست جدیدی برای پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا ارائه کرده است و گفت: ما از اتحادیه اروپا در خصوص الحاق فوری اوکراین، تحت یک رویه ویژه جدید، درخواست می‌کنیم. ما از شرکای ما تشکر می کنیم که در کنار ما ایستاده اند، اما هدف ما این است که در کنار همه اروپایی ها باشیم. و مهمتر از همه این است که در شرایط برابر باشیم.

در همین حال خبرگزاری بلومبرگ آمریکا به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که رهبران کشورهای اتحادیه اروپا در نشستی که قرار است در تاریخ ۱۰ و ۱۱ مارس در پاریس برگزار شود، درباره عضویت اوکراین در این اتحادیه گفتگو می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه