سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

سیل و رانش زمین در برزیل قربانی گرفت

بر اثر سیل و رانش زمین ناشی در پی بارندگی‌های شدید در برزیل بیش از ۵۰۰ هزار خانواده مجبور به ترک خانه‌هایشان شدند.

سیل و رانش زمین در برزیل

به گزارش خبرگزاری موج، مقام‌های برزیلی اعلام کردند: بر اثر سیل و رانش زمین ناشی از بارندگی‌های شدید آخر هفته در "سائو پائولو"، پرجمعیت‌ترین ایالت این کشور دست‌کم ۱۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات برزیل همچنین تاکید کردند که بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، بیش از ۵۰۰ هزار خانواده را مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده و تعدادی از جاده‌ها و بزرگراه‌ها نیز در پی این بارش‌های سیل‌آسا مسدود شده است.

همچنین به دلیل اختلالات ناشی از این حوادث طبیعی و بارش‌های شدید، در شهر سائو پائولو برنامه فعلی واکسیناسیون علیه کرونا لغو شده است.

به نقل از شبکه خبری ای بی سی، مقامات محلی روز گذشته (یکشنبه) مناطق آسیب دیده را ارزیابی کرده و نیاز به ۲.۸ میلیون دلار کمک مالی به شهرهای آسیب دیده را تخمین زده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه