سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

«کیم جونگ اون» بر تقویت نظامی کره شمالی تاکید کرد

رهبر کره شمالی بعد از نظارت کردن بر آزمایش موشکی اخیر این کشور، خواستار افزایش توان نظامی کره شمالی شد.

کیم جونگ اون

به گزارش خبرگزاری موج، رسانه های دولتی کره شمالی بامداد چهارشنبه گزارش دادند که «کیم جونگ اون» رهبر این کشور برای اولین بار در دو سال گذشته در مراسم آزمایش یک موشک مافوق حاضر شده و بر اجرای آن نظارت کرد.

رسانه دولتی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که کیم بعد از تماشای آزمایش موشکی جدید، خواستار تقویت نیروی نظامی استراتژیک این کشور شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، کیم از دانشمندان نظامی کره شمالی خواست تا «تلاش‌ها را برای تقویت مداوم توان استراتژیک نظامی کشور از نظر کمی و کیفی و مدرن‌سازی بیشتر ارتش تسریع بخشند».

این اولین بار از مارس ۲۰۲۰ بود که رهبر کره شمالی رسماََ در یک آزمایش موشکی شرکت کرد.

بامداد چهارشنبه بود که رسانه دولتی کره شمالی گزارش داد که در جدیدترین شلیک پرتابه توسط این کشور، یک موشک مافوق صوت با موفقیت آزمایش شده و بعد از ۱۰۰۰ کیلومتر پرواز، با دقت به هدف خود اصابت کرده است.

پیونگ‌یانگ در سال‌های اخیر از دریای ژاپن برای آزمایش تعدادی موشک بالستیک کوتاه برد جدید استفاده کرده اما این کشور اخیراً از موشک جدیدی که از واگن قطار شلیک شده است نیز رونمایی کرد که هدف آن افزایش قابلیت بقا در پی حمله یک کشور دیگر است.

پیش از این نیز «کیم سونگ» نماینده کره شمالی در سازمان ملل با تاکید بر حق این کشور برای انجام آزمایش‌های موشکی، اما گفت پیونگ‌یانگ هیچ قصدی برای استفاده از این فناوری‌ها علیه هیچ کشوری ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه