سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

وزیر خارجه فرانسه:

رسیدن به یک توافق در پی مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین هنوز امکان‌پذیر است

وزیر امور خارجه فرانسه در گفت‌وگویی با اشاره به این که رسیدن به یک توافق در پی مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین هنوز امکان‌پذیر است،‌ گفت که زمان برای این کار رو به اتمام است.

وزیر امور خارجه فرانسه

به گزارش خبرگزاری موج، خبرگزاری رویترز نوشت، ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه روز جمعه  گفت که پیشرفت‌هایی در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین انجام شده است، اما زمان رو به پایان است.

رویترز در ادامه گزارش داد که لودریان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی بی‌اف‌ام و شبکه رادیوی آرام‌سی گفت: من هنوز بر این باورم که می‌توانیم به توافق برسیم، اما زمان رو به اتمام است.

اظهارات وزیر امور خارجه فرانسه در پی این مطرح می‌شود که آنَالنا بِربوک همتای آلمانی‌اش نیز روز گذشته مدعی شده بود، ایران تاکنون اعتماد زیادی را تلف کرده است و فرصت زیادی برای احیای توافق هسته‌ای باقی نمانده است.

این در حالیست که حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیروز در صفحه توییتر خود در ارتباط با روند کنونی مذاکرات وین نوشت: مذاکرات وین در مسیر طبیعی و خوب جریان دارد. ابتکارات طرف ایرانی این فضا را رقم زده است. اکنون این طرف غربی است که باید نشان دهد آیا حسن نیت و اراده جدی برای توافق خوب دارد.

دور هشتم مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین از چند روز پیش آغاز شده است. ایران گفته است تنها با هدف لغو شدن تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی آمریکا علیه ایران از طریق دست یافتن به توافقی خوب، به این مذاکرات ادامه می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه