سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

درگیری‌ شدید میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها در «قلقیلیه»

منابع رسانه ای بامداد امروز دوشنبه از وقوع درگیری های شدید میان فلسطینیان و صهیونیست ها در «قلقیلیه» در کرانه باختری خبر دادند.

حمله رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از العهد، سلسله اقدامات خصمانه نظامیان صهیونیست علیه شهروندان فلسطینی در نقاط مختلف اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه به منطقه «قلقیلیه» واقع در کرانه باختری یورش بردند. به دنبال این حمله وحشیانه درگیری های شدیدی میان فلسطینیان و صهیونیست ها درگرفت.

شاهدان عینی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست در جریان درگیری های مذکور از گازهای اشک آور و گلوله های جنگی علیه فلسطینیان استفاده کردند. در این درگیری ها شماری از شهروندان فلسطینی مجروح شدند.

این درحالی است که پیشتر جنبش مقاومت اسلامی حماس بیانیه‌ای را در خصوص تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری صادر کرد. حماس در بیانیه خود به رژیم صهیونیستی درباره پیامدهای وخیم ناشی از تداوم تجاوزات به مناطق مختلف کرانه باختری هشدار داده است.

این جنبش تأکید کرده است: صهیونیست‌ها در صورت تداوم تجاوزات به کرانه باختری بهای سنگینی پرداخت خواهند کرد. در همین حال، جنبش حماس خواستار تشدید مقاومت در برابر اقدامات قلدرمآبانه شهرک‌نشینان اشغالگر شد و تاکید کرد که صهیونیست‌ها در سرزمین فلسطین هیچ امنیت و آسایشی نخواهند داشت.

این جنبش همچنین اشاره کرد که عملیات استشهادی اخیر در شهر نابلس واقع در کرانه باختری حامل پیامی واضح به دشمن بود. فلسطینیان این پیام را به صهیونیست‌ها مخابره کردند که لحظه‌ای در دفاع از خاک خود درنگ نخواهند کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه