سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

هند موشک اتمی شلیک کرد

وزارت دفاع هند نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی را با موفقیت آزمایش کرد.

موشک اتمی

به گزارش خبرگزاری موج، رسانه‌های هندی اعلام کردند که وزارت دفاع هند امروز (شنبه) موفق شد نسل جدید موشک بالستیک «آگنی-پی» با قابلیت اتمی و برد ۲۰۰۰ کیلومتر را آزمایش کند.

طبق گزارش‌ها، این موشک بالستیک با قابلیت اتمی از ساحل ایالت شرقی «اودیسا» شلیک شد و با موفقیت به هدف تعیین شده برخورد کرد.

به گفته مقام‌های هند، موشک بالستیک آگنی-پی دارای برد هزار تا دو هزار کیلومتر است و در آزمایش موفق امروز، با دقت بالا به هدف اصابت کرده است.

اوایل آبان ماه نیز وزارت دفاع هند موشک بالستیک با قابلیت اتمی «آگنی-۵» را با موفقیت شلیک کرده بود؛ موشکی که برد آن پنج هزار کیلومتر اعلام شد.

آزمایش‌های موشکی هند در شرایطی انجام می‌شود که دهلی نو با همسایگان خود از یک سو با پاکستان و از سوی دیگر با چین تنش دارد.

از زمان جنگ ۱۹۶۲ بین هند و چین، این دو کشور فاقد یک خط مرزی مشخص در هیمالیا هستند. این ابهام، دردسر‌هایی را برای ارتش هر دو کشور به وجود آورده است. پس از تشدید تنش مرگبار در نزدیکی دریاچه پانگونگ تسو در ماه مه ۲۰۲۰، هند و چین حضور نظامی خود را در منطقه مورد مناقشه افزایش دادند و همزمان رایزنی‌های خلع سلاح را آغاز کردند. در حالی که مذاکرات در جریان بود، دو درگیری بزرگ دیگر در ژوئن و اوت همان سال روی داد که در جریان آن ده‌ها سرباز از هر دو طرف کشته شدند. دو طرف در حال مذاکره برای کاهش تنش در مرز هستند.

هند و پاکستان نیز بر سر منطقه کشمیر مناقشه دارند که هر از گاهی به درگیری و تنش منجر می‌شود و همچنین از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان، دهلی نو اتهاماتی علیه اسلام آباد در جنگ پنجشیر وارد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه