سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

تیراندازی خونین در آمریکا/ سه نفر کشته شدند

در پی وقوع یک حادثه تیراندازی در مرکز ایالت «تنسی» آمریکا، دست‌کم سه نفر جان خود را از دست دادند و چهار نفر زخمی شدند.

پلیس آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج، در یک حادثه تیراندازی در آپارتمانی در «نشویل» ایالت «تنسی» آمریکا دست‌کم سه مرد جان خود را از دست دادند و چهار نفر زخمی شدند.

پایگاه اطلا‌ع‌رسانی «هیل» در این خصوص گزارش کرد، اداره پلیس نشویل در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، گفت که یک حادثه تیراندازی در آپارتمانی به وقوع پیوسته و به نظر نمی‌رسد که عامل مسلح برای ورود به ساختمان به زور متوسل شده باشد.

گزارش‌ رسانه های محلی نشان می‌دهد که میزان جراحات زخمی‌های این حادثه چندان جدی نیست. نیروهای پلیس نشویل اعلام کردند که دو اسلحه در محل حادثه تیراندازی پیدا شده و واحد قتل اداره پلیس نشویل، تحقیقات درباره این پرونده را آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، تیراندازی در ایالت تنسی پس از وقوع دو حادثه تیراندازی دیگر در فروشگاههای زنجیره‌ای در روز موسوم به «جمعه سیاه» به وقوع پیوست.

در حادثه تیراندازی در یک مرکز خرید در «تاکوما» ایالت واشنگتن، دست‌کم یک نفر زخمی شد و اداره پلیس تاکوما اعلام کرد که فرد زخمی دچار جراحات شدیدی شده است و به بیمارستان انتقال یافته و مرکز خرید مذکور تعطیل شده و مظنون فراری است.

در یک حادثه تیراندازی دیگر در «دورام» ایالت «کارولینای شمالی»، دست‌کم  شش نفر مجروح شدند و اداره پلیس دورام در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که یکی از زخمی‌های این حادثه یک پسر ۱۰ ساله است که یک گلوله پس از کمانه کردن به وی برخورد کرد.

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود و تعدادی نیز در این حوادث جان خود را از دست می‌دهند یا زخمی می‌شوند اما با این حال، به دلیل قدرت لابی سلاح در ایالات متحده، کنگره آمریکا تاکنون حاضر به تصویب قوانینی برای محدود کردن حمل سلاح در این کشور نشده است.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد که در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را دارد نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند در این کشورند.

علاوه بر این، آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (۴۸٪) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه