سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

انفجار مهیب در سوریه

منابع خبری از وقوع انفجاری مهیب در شهر مرزی البوکمال سوریه و احتمال حمله پهپادی آمریکا به این منطقه گزارش دادند.

انفجار در سوریه

به گزارش خبرگزاری موج،  منابع خبری شب گذشته (یکشنبه، ۱۹ سپتامبر) از وقوع یک انفجار مهیب در شهر «البوکمال» واقع در منطقه مرزی سوریه و عراق، خبر دادند.

خبرگزاری آلمان به نقل از منابع محلی در این شهر نوشت: «یک انفجار مهیب از بخش غربی این شهر به گوش رسید و پس از آن ابری از دود در منطقه‌ای که مورد حمله واقع شده بود، در آسمان مشاهده شد».

بنا بر این گزارش، مقامات سوری از دادن هرگونه توضیح در خصوص این انفجار به خبرنگار خبرگزاری آلمان خودداری کردند.

روزنامه «رأی الیوم» با انتشار این خبر نوشت: منابع آگاه تاکید کردند که از عصر دیروز، پهپادهای آمریکایی در حال پرواز بر فراز این منطقه بودند. منطقه البوکمال اغلب توسط هواپیماهای آمریکایی و اسرائیلی بمباران می‌شود و گزارش‌های زیادی در خصوص پرواز گاه و بی‌گاه پهپادهای ناشناس بر فراز آن در دست است.

ساعاتی پس از انتشار این خبر، کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، تاکید کرد که شب گذشته، مواضع الحشد الشعبی در نوار مرزی عراق و سوریه، هدف قرار نگرفته است.

هنوز جزئیات بیشتری از این حادثه منتشر نشده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه