سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ماریا زاخارووا:

واکنش جامعه بین المللی به بحران افغانستان شوکه کننده است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعلام کرد که واکنش جامعه بین المللی به بحران افغانستان شوکه کننده است.

ماریا زاخارووا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از  راشاتودی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعلام کرد که واکنش جامعه بین المللی به بحران افغانستان شوکه کننده است.

او در ادامه افزود: «آمریکا و کشور‌های اتحادیه اروپا به جای ایجاد اردوگاه‌های پناهندگان و ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان، از همسایگان افغانستان می‌خواهند که گذرگاه‌های مرزی خود را نبندند.»

این سخنگو  با انتقاد از اقدامات جوامع غربی گفت: «جهان غرب چه می‌کند؟ خود کشور‌های ناتو و اتحادیه اروپا که ۲۰ سال در آن جا حضور داشتند چه کاری انجام می‌دهند؟ آیا اردوگاه‌های پناهندگان را ایجاد می کنید و به سازمان‌های غیردولتی که به پناهندگان کمک می‌کنند پول  می‌دهید؟»

او در ادامه افزود: «البته که نه، وزارت خارجه آمریکا فقط با انتشار بیانیه‌ای از کشور‌های همسایه افغانستان خواسته بود که  گذرگاه‌های مرزی خود را نبندند و جاده‌ها و فرودگاه‌ها را برای ورود مهاجران باز بگذارد.»

زاخارووا با اشاره به اینکه واکنش جهان به این بحران انسانی در افغانستان تکان دهنده است، گفت: «شگفت آور است که دبیرکل ناتو، بحران افغانستان را به گردن رئیس جمهور فراری افغانستان  که تحت حمایت خود غربی‌ها بود، انداخت.»

او در ادامه تاکید کرد که علت ایجاد هرج و مرج در فرودگاه کابل که منجر به کشته شدن تعدادی از افراد شد، اعزام یک واحد اضافی از سربازان آمریکایی برای کمک به خروج دیپلمات‌های خود از افغانستان بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه