سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سفر مجدد هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره

یک هیئت امنیتی اسرائیلی طی روزهای آتی مجددا برای اعلام موضع دولت جدید رژیم صهیونیستی درباره معامله تبادل اسرا با حماس و تثبیت آتش بس و بازسازی نوار غزه به قاهره می‌رود.

اسرائیل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از العربی الجدید، منابع آگاه مصری اعلام کردند: یک هیئت امنیتی اسرائیلی طی روزهای آتی مجددا برای اعلام موضع دولت جدید اسرائیل با ریاست نفتالی بنت درباره معامله تبادل اسرا با حماس، بازسازی غزه و تثبیت آتش بس به قاهره می‌رود. هفته گذشته نیز یک هیئت عالیرتبه امنیتی اسرائیلی به قاهره سفر و با مسئولان این کشور دیدار کرد اما هیچ پیشرفتی حاصل نشد.

هیئتی که قرار است طی روزهای آتی به قاهره برود به طرف مصری اعلام کرده که حامل موضع و دیدگاه جدیدی است.

به گفته منابع دولت بنت تمایل خود را به آتش بس نشان داده است و احتمالا دیگر موضوع بازسازی غزه را به معامله تبادل اسرا ربط ندهد.

طرف مصری نمی‌داند آیا حماس موضع جدید رژیم صهیونیستی را قبول خواهد کرد یا خیر. حماس اخیرا با سایر گروه‌های فلسطینی به توافق رسید تا اسامی مروان البرغوثی و احمد سعدات جزو اسرایی باشد که در راستای معامله تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی آزاد می‌شوند.

به گفته منابع، حماس طی مذاکرات اخیر اشاره کرد که تعداد اسرائیلی‌هایی را که بازداشت کرده احتمالا بیشتر از چهار تن باشد و کشف هرگونه اطلاعاتی درباره آن هزینه دارد.

یک مسئول سازمان اطلاعات مصر طی مذاکرات با یکی از مسئولان حماس به وی گفته بود: شما ۲۰۱۶ اعلام کردید که چهار تن را بازداشت کرده‌اید و اکنون می‌توان برخی از جزئیات مربوط به آن‌ها را برای تسهیل معامله فاش کنید. این مسئول گفته بود: آن ۲۰۱۶ بود. شاید اکنون تعداد افزایش یافته باشد یا حماس چیزهایی داشته باشد که برای رژیم صهیونیستی اهمیت داشته باشد و بتوان درباره آن سازش و مذاکره کرد.

از سوی دیگر مقامات رژیم صهیونیستی پنجشنبه از گسترش مساحت منطقه ماهیگیری برای ماهیگیران فلسطینی در دریای غزه خبر دادند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه