سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

دفع حمله گسترده گروه تروریستی «بوکو حرام» به یک شهر در نیجر

ارتش نیجر از دفع حمله گسترده گروه تروریستی «بوکو حرام» به یک شهر واقع در جنوب شرقی این کشور در نزدیکی نیجریه خبر داد.

حمله به نیجر

به گزارش خبرگزاری موج، مسئولان نیجر اعلام کردند که یگان‌های ارتش این کشور عصر جمعه با استفاده از سلاح سنگین، یک حمله گسترده گروه تروریستی بوکو حرام به شهر «دیفا» واقع در جنوب شرقی نیجر در نزدیکی مرز نیجریه را دفع کردند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مسئول ارشد دولتی محلی منطقه دیفا گزارش کرد که تعدادی از عناصر بوکو حرام عصر جمعه (دیروز) از سمت شهرک «باغارا» جنوب دیفا به این شهر حمله کردند.

این مسئول نیجر که به نام او اشاره‌ای نشده است، تصریح کرد که نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی این عناصر را با استفاده از سلاح سنگین هدف قرار دادند.

یک منبع دیگر نیجر نیز این حمله را تأیید کرد اما به جزئیات آن اشاره‌ای نکرد و تنها گفت که اوضاع تحت کنترل است و آرامش به شهر دیفا بازگشته است. تعداد جمعیت این شهر بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر است.

از سال ۲۰۱۵ شهر دیفا در معرض حملات عناصر بوکو حرام و «الدولة الإسلامیة» (داعش) در غرب آفریقا قرار دارد.

گروه تروریستی «الدولة الإسلامیة فی غرب أفریقیا»(داعش) در سال ۲۰۱۶ از بوکو حرام جدا شد و با داعش بیعت کرد.

اوایل ماه می ۲۰۲۰ درگیری خشونت‌باری بین ارتش و افراد مسلح در اطراف پل مرزی «دوچی» واقع در جنوب دیفا و در نزدیکی «داماسک» یکی از شهرهای نیجریه، رخ داد.

اکتبر ۲۰۱۴ بوکو حرام پس از درگیری خشونت‌بار با ارتش نیجریه، شهر داماسک را به اشغال خود درآورد اما بعدها نیروهای مشترک دو ارتش نیجر و چاد موفق شدند این شهر را آزاد کنند.

حملات پی در پی گروه‌های مسلح در نیجر از ۲۰۱۰ تاکنون باعث کشته شدن صد‌ها نفر و آوارگی صدها هزار نفر دیگر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه