سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

اردوغان بیان کرد؛

حمایت سیاسی و نظامی آنکارا از فلسطین اشغالی

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن درخواست تشکیل یک کمته سه‌گانه برای مدیریت قدس اشغالی، تصریح کرد که در گام‌های بین‌المللی که برای محافظت از فلسطین برداشته می‌شود، آنکارا حمایت سیاسی و نظامی خواهد کرد.

اردوغان

به گزارش خبرگزاری موج، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه پس از نشست هیأت دولت در مجتمع ریاست‌جمهوری این کشور به موضوع جنگ در فلسطین اشغالی و مواضع کشورهای جهان در این خصوص پرداخت.

بر اساس گزارش دیشب خبرگزاری «آناتولی»، رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به اقدام وزارت خارجه اتریش در به اهتزاز درآوردن پرچم رژیم صهیونیستی بر برخی از ساختمان‌های دولتی این کشور، گفت: «من کشور اتریش را که پرچم اسرائیل را بر ساختمان نخست‌وزیری بالا برد، محکوم می‌کنم. شاید کشور اتریش تلاش می‌کند هزینه صورت‌حساب یهودیانی را که مورد کشتار جمعی قرار گرفتند، به مسلمان تحمیل کند».

رجب طیب اردوغان ادامه داد: «اسرائیل یک دولت تروریست است که حرمت قدس را زیر پا می‌گذارد و غیرنظامیان را بدون هیچ‌گونه رحمی در غزه هدف قرار می‌دهد و یک ساختمان بزرگ را که دفاتر رسانه‌ها در آن قرار داشت،‌ ویران کرد».

رئیس‌جمهور ترکیه اشاره دارد به موشک‌باران برج «الجلاء» در غزه که دفتر برخی رسانه‌های جهانی معروف از جمله شبکه قطری «الجزیره» و خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در آن قرار داشت.

اردوغان اضافه کرد:‌ «اقدام آمریکا در اواخر سال ۲۰۱۷ در اعلام قدس به عنوان پایتخت اسرائیل  و دیگر کشورهایی که آن پیوستند، اشتهای این دولت قاتل را برای ریختن خون [مردم] بیشتر کرد».

وی همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «مدیریت قدس از جانب یک کمیته متشکل از نمایندگان سه دین (اسلام، مسیحیت و یهودیت) بهترین راه‌حل در شرایط فعلی خواهد بود».

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه اظهار داشت: «درباره گام‌های بین‌المللی که برای آزادسازی قدس و محافظت از مردم فلسطین از تعرض‌ها برداشته خواهد شد، در اشکال مختلف حمایت سیاسی و نظامی خواهیم کرد».

اردوغان همچنین از اقدام دولت آمریکا در تصویب معامله فروش مهمات به تل‌آویو انتقاد کرد.

رژیم صهیونیستی از دوشنبه گذشته (۲۰ اردیبهشت) حملات خودرا به مناطق مختلفی نوار غزه را آغاز کرده که در این تجاوزها، بیش از ۱۰۰ ساختمان از جمله چهار برج مسکونی ویران شده‌اند.

درگیری میان گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

وزارت بهداشت فلسطین در جدیدترین آمار اعلام شده از جنگ فلسطین، از افزایش تعداد شهدا به ۲۱۸ تن خبر داده است که از این تعداد ۶۱ نفر کودک و ۳۶ نفر دیگر زن هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه