سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

حمله راکتی به پایگاه عین‌الاسد در استان الانبار عراق

برخی منابع خبری بامداد شنبه از حمله راکتی به پایگاه عین‌الاسد واقع در استان الانبار عراق خبر داده‌اند.

حمله راکتی به پایگاه نظامی التاجی

به گزارش خبرگزاری موج، برخی منابع خبری بامداد شنبه از حمله راکتی به پایگاه آمریکایی «عین‌الاسد» در استان الانبار عراق خبر داده‌اند.

این پایگاه میزبان نظامیان تروریست آمریکایی است و گزارش‌های اولیه از شنیده شدن صدای آژیر هشدار حملات موشکی در پایگاه حکایت دارند.

منابع خبری گزارش داده‌اند سامانه‌های پدافند ضد موشکی «سی‌رام» و «پاتریوت» که اخیراً در محوطه پایگاه نصب شده‌اند موفق به رهگیری و انهدام راکت‌ها نشده‌اند.

این در حالی است که شبکه خبری المسیره به نقل از خبرنگار خود گزارش داد حمله به پایگاه عین‌الاسد آمریکا با پهپاد صورت گرفته است. برخی منابع دیگر هم گفته‌اند این حمله با پهپادهای بمب‌گذاری شده صورت گرفته است.

در صورتی که وقوع این حمله تأیید شود این دومین حمله طی چند روز گذشته به این پایگاه به شمار می‌رود. پیشتر، منابع عراقی عصر سه‌شنبه از حمله راکتی به پایگاه هوایی عین الاسد خبر داده‌اند.

در آن حمله، شبکه عراقی «الفلوجه» به نقل از خبرنگار خود گزارش داد که دو راکت به پایگاه عین الاسد اصابت کرده. ساعاتی بعد مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق در بیانیه‌ای ضمن تأیید خبر حمله با دو راکت کاتیوشا، اعلام کرد که این حمله خسارت‌های مادی و تلفات جانی به همراه نداشته است.

پایگاه‌های عین الاسد در غرب استان الانبار (غرب عراق) و پایگاه «حریر» در شمال اربیل دو پایگاه اصلی آمریکا در عراق هستند. نیروهای آمریکایی در پی خروج از چند پایگاه خود از استان الانبار، عملیات بی‌سابقه‌ای برای استحکام‌سازی سایت‌های که در داخل پایگاه عین‌الاسد احداث کرده‌اند، انجام داده‌اند.

مطابق با مصوبه دی ماه سال گذشته پارلمان عراق مبنی بر خروج نیروهای بیگانه از خاک این کشور، حضور نیروهای آمریکایی در خاک عراق از جمله در عین الاسد غیرقانونی محسوب می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه