سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مأموران رژیم صهیونیستی دو مسئول وزارت خارجه تشکیلات خودگردان را بازجویی کردند

مأموران رژیم صهیونیستی دو مسئول وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین را در گذرگاه مرزی اردن و کرانه باختری توقیف و از آن‌ها بازجویی کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری موج، «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین از توقیف دو مسئول وزارت خارجه این تشکیلات توسط مأموران رژیم صهیونیستی در حین بازگشت از اردن خبر داد.

المالکی در مصاحبه با رادیو «صوت فلسطین» گفت که نیروهای رژیم صهیونیستی روز یکشنبه دو مسئول وزارت خارجه تشکیلات خودگردان به نام‌های «عمر عوض الله» رئیس اداره ویژه سازمان ملل و سازمان‌های تابعه آن در وزارت خارجه و «عمار حجازی» معاون وزیر خارجه را توقیف و از آن‌ها درباره تحرکات فلسطین در دیوان بین‌المللی کیفری بازجویی کرده‌اند.

به گفته وی، مأموران رژیم صهیونیستی از این دو مسئول فلسطین درباره دیدار اخیر با «فاتو بنسودا» دادستان دیوان بین‌المللی کیفری و توافقات آن‌ها بازجویی کرده و درباره عواقب همکاری با دادگاه لاهه هشدار دادند.

طبق گزارش وبگاه «عرب ۴۸»، وزیر خارجه فلسطین تصریح کرد که بازجویان رژیم اشغالگر به مسئولان فلسطینی ابلاغ کرده‌اند که همکاری با دادگاه لاهه خط قرمز این رژیم است.

به گفته وی، مأموران رژیم صهیونیستی تهدید کرده‌اند که در صورت همکاری با دادگاه لاهه، مجازات‌هایی را علیه مسئولان فلسطینی حتی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعمال خواهند کرد.

روز یکشنبه رژیم صهیونیستی کارت ویژه «VIP» المالکی را در حین بازداشت از سفر خارجی، ضبط کردند.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی روزپنج‌شنبه گذشته اعلام کرد که دادگاه لاهه نامه‌ای به رژیم صهیونیستی ارسال و به مدت ۳۰ روز به این رژیم مهلت داده تا به نامه آن پاسخ دهند.

اوایل مارس گذشته دادستان دیوان کیفری بین‌المللی اجرای تحقیقات درباره وضعیت فلسطین را آغاز کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه