سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

سازمان ملل خبر داد؛

ادامه روابط نزدیک طالبان افغانستان با شبکه القاعده،

رئیس هیات نظارت بر طالبان در سازمان ملل در گزارشی از ادامه روابط نزدیک طالبان افغانستان با شبکه القاعده خبر داد.

رئیس هیات نظارت بر طالبان در سازمان ملل

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از شبکه ان ‌بی‌سی نیوز، در گزارش هیات سازمان ملل تاکید شده که طالبان به شبه ‌نظامیان دیگر اجازه می‌دهد تا در خاک افغانستان آموزش ببینند و نیروهای آنها در کنار نیروهای خودشان فعالیت داشته باشند.

روابط طالبان با القاعده با وجود امضای توافق دوحه با آمریکا که بر ممنوعیت همکاری آن یا میزبانی آن از گروه ‌های تروریستی تاکید داشت و به‌رغم آنکه مایک پامپئو، وزیر خارجه دولت ترامپ اعلام کرد طالبان دیگر با گروه‌های تروریستی قطع رابطه کرده است، ادامه دارد.

ادموند فیتون-براون، هماهنگ‌کننده هیات سازمان ملل برای ردگیری طالبان و گروه های تروریستی در افغانستان گفت: هنوز به وضوح رابطه نزدیکی میان القاعده و طالبان وجود دارد. گزارش‌های "تیم پشتیبانی تحلیلی و تحریم سازمان ملل متحد" عمدتا بر پایه اطلاعاتی است که سرویس‌های اطلاعاتی دولت‌های خارجی به اشتراک می‌گذارند. ما باور داریم که رهبری ارشد القاعده همچنان تحت حفاظت طالبان قرار دارد.

براساس آخرین گزارش این تیم نظارتی سازمان ملل در ماه ژانویه، حدود ۲۰۰ تا ۵۰۰ نیروی القاعده در حدود ۱۱ ولایت افغانستان حضور دارند. کارشناسان می‌گویند، جداسازی این دو گروه که چندین دهه در کنار هم زندگی کرده و جنگیده‌اند و حتی ازدواج‌هایی در میان خودشان داشته‌اند، کار دشواری خواهد بود.

ائتلاف دیرینه طالبان با القاعده، در صدر دستورکار نشست چهارشنبه و پنجشنبه وزرای دفاع ناتو برای بررسی ضرب‌الاجل ماه مه برای خروج نیروها طبق توافق آمریکا – طالبان خواهد بود. متحدان اروپایی منتظر رویکرد لوید آستین، وزیر دفاع جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا هستند تا برنامه‌های این دولت و چگونگی تضمین تعهد این گروه به قرارداد دوحه مشخص شود.  

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو دوشنبه در بروکسل گفت، ضرورت دارد که طالبان به خوبی به تعهداتش طبق توافق ۲۰۲۰ عمل کند تا راه برای خروج کامل نیروهای خارجی هموار شود. استولتنبرگ گفت: در بحث اجرای تعهدات، طالبان همچنان نیاز دارد تا اقدامات بیشتری صورت دهد تا اطمینان حاصل شود که آنها تمام روابطشان را با تروریست‌های بین‌المللی قطع کرده‌اند.

براساس گزارش روز چهارشنبه یک بازرس کل به کنگره آمریکا در رابطه با ماموریت ارتش آمریکا در افغانستان، "مشخص نیست که آیا طالبان از این توافق تبعیت می‌کند یا خیر چون اعضای القاعده با رهبری طالبان و ساختار فرماندهی آن یکپارچه شده‌اند."

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه