سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنگوی کاخ سفید نادیده گرفته شدن نتانیاهو توسط بایدن را رد کرد

سخنگوی کاخ سفید هرگونه نادیده گرفته شدن نتانیاهو توسط جو بایدن را رد کرد و گفت: تماس تلفنی میان این دو به زودی انجام خواهد شد.

جو بایدن

به گزارش خبرگزاری موج، کاخ سفید هرگونه گمانه زنی در این باره که « جو بایدن » رئیس جمهور آمریکا متعمدانه تا کنون با « بنیامین نتانیاهو » نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس نگرفته را رد کرد.

عدم ارتباط تلفنی مستقیم میان رئیس جمهور دموکرات آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی سبب شده تا برخی مقامات در رژیم صهیونیستی و کارشناسان مسائل غرب آسیا مدعی شوند که بایدن از روابط نزدیک نتانیاهو با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا ناخرسند بوده است.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری شامگاه جمعه در واکنش به سوال خبرنگاری درباره زمان تماس بایدن با نتانیاهو گفت: «بایدن به دنبال گفت‌وگو با نتانیاهو بوده و می‌توانم تاکید کنم که این تماس به زودی انجام خواهد شد اما زمان یا جدول زمانی آن را نمی‌دانم.»

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره وجود دلیلی در تاخیر ارتباط تلفنی بایدن با نتانیاهو گفت: «هیچگونه نادیده گرفتن متعمدانه‌ای وجود ندارد. بایدن از مدت‌ها پیش نتانیاهو را می‌شناسد و تماس تلفنی به زودی انجام خواهد شد.»

باراک اوباما و دونالد ترامپ هر دو در روزهای نخست ریاست جمهوری‌شان با نتانیاهو تلفنی گفت‌وگو کرده بودند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه