سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان:

ملزم به اجرای تمام تعهدات N.P.T نیستیم

«زاهد حفیظ چودری» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان بیان کرد: ما ملزم به اجرای تمام تعهدات N.P.T نیستیم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان

به گزارش خبرگزاری موج، پاکستان به صراحت اعلام کرد به اجرای بند بند پیمان منع گسترش سلاح های هسته‌ای «N.P.T»  ملزم نیست.

«زاهد حفیظ چودری» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای در سال ۲۰۱۷ امضا شده است. مذاکرات درباره این توافق فراتر از مجامع و نشست‌های مربوط به خلع سلاح سازمان ملل بوده است.

به گفته وی، هیچ کشور مسلح به هسته ای از جمله پاکستان در مذاکرات مربوط به این توافقنامه شرکت نکرده است. این توافقنامه نتوانسته منافع قانونی همه طرفها را در نظر بگیرد. بسیاری از کشورهای غیر سلاح هسته ای نیز به این پیمان نپیوستند.

چودری یادآور شد: مجمع عمومی سازمان ملل متحد اولین جلسه ویژه خلع سلاح هسته ای را در سال ۱۹۷۸ تشکیل داد که در آن به اتفاق آرا توافق شد در زمینه خلع سلاح، حق امنیت هر کشور در نظر گرفته شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان افزود: با توجه به اوضاع امنیتی ایالت ها، حداقل اسلحه و نیرو تا حد ممکن حفظ خواهد شد. پاکستان معتقد است موضوع خلع سلاح هسته‌ای، تنها در صورت وجود همکاری و اجماع همه طرفها با رعایت امنیت برابر برای همه کشورها قابل دستیابی است.

به گفته وی، هر گامی به سوی خلع سلاح هسته ای باید با در نظر گرفتن عوامل مهم امنیتی هر کشور برداشته شود. پاکستان متعهد به هیچ یک از مفاد توافق نامه مذکور نیست و معتقد است این توافق نامه به هیچ وجه مانند سایر قوانین بین المللی تنظیم نشده و بخشی از آن نیست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه