سرخط خبرها
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

حمله لفظی پسر ارشد ترامپ علیه جو بایدن

پسر ارشد ترامپ در نوشت:‌ تصور کنید اداره دولت به عنوان یک دموکرات چقدر راحت‌تر است؛ وقتی که مجموعه چندین میلیارد دلاری از رسانه‌ها را داری که مشتاق هستند تمام مدت دروغ بگویند و لاپوشانی کنند!

پسر ارشد ترامپ

به گزارش خبرگزاری موج، « دونالد ترامپ جونیور » پسر ارشد رئیس جمهور سابق آمریکا، ظرف کمتر از ۲۴ ساعت از آغاز ریاست جمهوری « جو بایدن » حمله لفظی به او را آغاز کرد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، پسر ترامپ در حساب توئیتری خود گزارشی از روزنامه نیویورک تایمز درباره استفاده نیروهای فدرال از تجهیزات ضد شورش علیه هواداران ترامپ را به اشتراک گذاشت.

دونالد ترامپ جونیور در خصوص این گزارش نوشت: «جو بایدن از گاز اشک‌آور استفاده می‌کند. قرار است اینطور عمل شود، درست است؟»

بنا بر گزارش رسانه‌های غربی، درست ساعاتی پس از آنکه بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا سوگند یاد کرد حدود ۲۰۰ نفر از هواداران ترامپ با برگزاری تجمع اعتراضی به سمت ساختمان اداره گمرک و مهاجرت آمریکا (ICE) در شهر «پورتلند» ایالت «اورگن»، سنگ و تخم‌مرغ پرتاب کردند.

روزنامه انگلیسی دیلی میل در این خصوص گزارش کرد، نیروهای پلیس فدرال برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و نارنجک‌های دودزا استفاده کردند.

پسر ارشد ترامپ در ادامه توئیت خود نوشت:‌ «تصور کنید اداره دولت به عنوان یک دموکرات چقدر راحت‌تر است؛ وقتی که مجموعه چندین میلیارد دلاری از رسانه‌ها را داری که مشتاق هستند تمام مدت دروغ بگویند و لاپوشانی کنند! رسانه‌های ما از کار افتاده هستند».

پس از آنکه اظهارات تحریک‌آمیز ترامپ در روز تأیید پیروزی بایدن در کنگره، منجر به حمله هوادارانش به این ساختمان و کشته شدن پنج نفر از جمله یک مأمور پلیس شد، تقریباً تمامی رسانه‌های اجتماعی، حساب‌های کاربری وی را مسدود کردند.

ترامپ روز پس از تحلیف بایدن، در سکوت کامل، تمام روز را صرف بازی گلف در فلوریدا، ایالت محل سکونتش پس از ترک کاخ سفید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه