سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

واکسن مدرنا در ایالت کالیفرنیا واکنش آلرژیک داد/ واکسیناسیون متوقف شد

تزریق واکسن کرونا شرکت مدرنا در ایالت کالیفرنیا به دلیل واکنش‌های آلرژیک در بدن تزریق کنندگان به طور موقت متوقف شد.

تزریق واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، شرکت مدرنا اعلام کرد گزارشی از وزارت بهداشت ایالت کالیفرنیا آمریکا مبنی بر آن دریافت کرده که چند نفر در مرکز سن دیه گو به دلیل واکنش‌های آلرژیک احتمالی به واکسن کووید ۱۹ تحت درمان قرار گرفته‌اند. طبق این گزارش واکنش‌های آلرژیک مربوط به تزریق یک دسته خاص از واکسن بوده است.

بیانیه مدرنا در حال منتشر می‌شود که اپیدمیولوژیست ارشد این ایالت در بیانیه‌ای اعلام کرد تزریق واکسن‌های انبار شده در مخزن شماره ۴۱L۲۰A به دلیل بررسی واکنش‌های آلرژیک احتمالی، متوقف شود.

در این بیانیه اپیدمیولوژیست ارشد کالیفرنیا آمده است: تعداد گزارش‌های واکنش آلرژیک به واکسن کرونا بالاتر از حد معمول بود. همچنین این گزارش‌ها مربوط به تزریق دوزهای انبار شده در یک مخزن بود. بر اساس اطلاعات، کمتر از ۱۰ نفر از دریافت کنندگان واکسن در یک کلینیک نیازمند ۲۴ ساعت نظارت پزشکی بوده‌اند.

این تولید کننده واکسن ادعا می‌کند از موارد مشابه عوارض جانبی ناشی از تزریق واکسن‌های مراکز دیگر بی اطلاع است.

به گفته مدرنا از یک محموله یک میلیون و ۲۷۲ هزار و ۲۰۰ دوزی واکسن کووید ۱۹، اکنون ۳۰۷ هزار و ۳۰۰ دوز در مخزن ۴۱L۲۰A باقی مانده است.

مدرنا اعلام کرده در این زمینه مشغول همکاری با مقامات بهداشتی کشور است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه