سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

درخواست سازمان ملل برای توقف جنگ یمن در سال ۲۰۲۱

مارتین گریفیث فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن خواستار پایان کامل درگیری ها در یمن طی سال ۲۰۲۱ شد.

کودکان یمنی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، مارتین گریفیث، میانجی سازمان ملل در یمن در بیانیه ای  گفت که سال ۲۰۲۰ با ادامه خونریزی ، آوارگی ، رکود اقتصادی و گسترش COVID-۱۹ سال دشوار دیگری برای یمنی ها بود.

وی اظهار داشت که به تلاشهای خود برای دستیابی به توافقی که طرفین درگیر یمنی را ملزم به توقف درگیری ، پایان محاصره و از سرگیری فوری روند سیاسی می کند، ادامه خواهد داد.

گریفیث تأکید کرد که "زمان آن رسیده که طرفین دیدار و درباره اختلافات خود گفتگو کنند و در مورد راهی واقع بینانه به توافق برسند."

 میانجی سازمان ملل عنوان داشت:"در سال ۲۰۲۱ ، دوست دارم که طرفین جدیت خود را در مورد از سرگیری روند سیاسی فراگیر برای پایان دادن به درگیری جدی نشان دهند. مایلم ببینم طرفین درگیر یمنی نیازهای یمنیان را به چشم اندازهای محدود برای دستیابی به اهداف منطقه ای اولویت و در از سرگیری روند سیاسی جامع برای پایان دادن به درگیری ها به صورت جامع جدیت نشان می دهند."

نماینده سازمان ملل ابراز امیدواری کرد طرفین در احترام و محافظت از حقوق و آزادی های کلی در یمن تلاش بیشتری کنند.

از ابتدای سال ۲۰۲۰، گریفیث چندین جلسه با طرفین در یمن برگزار کرده است تا آنها را برای پذیرش پیش نویس سازمان ملل درباره آتش بس، از سرگیری رایزنی های سیاسی و اتخاذ اقدامات اقتصادی و انسانی متقاعد کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه