سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

کارکنان دفتر شمارش آرا در فیلادلفیا تهدید به مرگ شدند

کمیسر جمهوریخواه فیلادلفیا اعلام کرد کارکنان دفتر شمارش آرا در این منطقه تهدید به مرگ شدند.

انتخابات در آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، آل اشمیت کمیسر جمهوریخواه فیلادلفیا که دفترش مسئول شمارش آرا است در مصاحبه با شبکه سی بی اس گفت: کارکنان دفترم از زمان آغاز شمارش آرا در هفته گذشته تاکنون پیام های تهدید به مرگ دریافت کرده اند.

وی افزود: در پایان روز انتخابات، ما شروع به شمارش همه آرا کردیم. جنجال مربوط به شمارش آرا چیزی است که من دقیقا آن را درک نمی کنم. منتقدان نسبت به همگرایی سیستم انتخابات و بی طرف نبودن مقام های انتخاباتی اعتراض دارند.

در حالی که دونالد ترامپ پیش بینی می کرد در ایالت پنسیلوانیا پیشتازی چشمگیری نسبت به جو بایدن داشته باشد ولی با آغاز شمارش آرا پستی به خصوص در فیلادفیا و پیتزبورگ، آرا الکترال این ایالت در نهایت به بایدن رسید و این مساله موجب خشم و عصبانیت شدید ترامپ و طرفدارانش شده است.

پنجشنبه عصر ترامپ با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی بار دیگر ادعای تقلب در انتخابات در این شهر را مطرح کرد و مقام های انتخاباتی را به حمایت از بایدن متهم کرده است.

ترامپ گفت: در پنسیلوانیا، دموکرات ها اجازه داده اند تا آرا ۳ روز پس از انتخابات دریافت شود و آنها این آرا را بدون هرگونه تایید هویت شمارش کرده اند.

ستاد انتخاباتی ترامپ شکایت های زیادی را در ایالت پنسیلوانیا در دادگاه ها مطرح کرده و خواستار بی اعتبار شدن برخی صندوق های رای در این ایالت شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه