سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

تبریک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به جو بایدن

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی به «جو بایدن» بعنوان رئیس‌جمهور منتخب آمریکا و معاونش تبریک گفت.

گابی اشکنازی

به گزارش خبرگزاری موج، «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، به « جو بایدن » بعنوان رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده آمریکا و « کامالا هریس » معاون وی تبریک گفت.

وی در این پیام با خطاب قرار دادن بایدن بعنوان رئیس‌جمهور منتخب نوشت: «با افتخار به «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب و «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور منتخب برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده تبریک بگویم».

اشکنازی سپس در پیام دیگری بر دوستی دیرینه بایدن با صهیونیست‌ها تأکید کرد و گفت: «دوستی و سابقه برجسته رئیس‌جمهور منتخب در حمایت از اسرائیل به حدود نیم قرن پیش بازمی‌گردد. من به شدت اعتقاد دارم که تحت رهبری وی، اتحاد راهبردی ضروری میان دو کشور ما همچنان به رونق و شکوفایی خود ادامه دهد».

اواخر شب گذشته نیز، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خط موضع‌گیری اعضای حزب لیکود در خصوص پیروزی جو بایدن را مشخص کرده است.

طبق این گزارش‌ها، اعضای حزب لیکود باید در موضع‌گیری‌های خود این خط را دنبال کنند: «امیدواریم بایدن سیاست خارجی ترامپ از جمله سیاست آمریکا در قبال ایران و پیشبرد عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی را دنبال کند.»

بایدن در حالی شب گذشته به وقت تهران، خود را بعنوان رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده معرفی کرد که ترامپ با صدور بیانیه‌ای ضمن نپذیرفتن پیروزی رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست‌جمهوری، مدعی شد او در هیچ ایالتی پیروز نشده و انتخابات فاصله زیادی با پایان دارد.

پیش از آن نیز ترامپ در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، نوشت که خودش با ۷۱ میلیون رأی قانونی، پیروز انتخابات شده اما ناظران آنها اجازه ورود به اتاق‌های شمارش رأی را پیدا نکردند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه