سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

هیلاری کلینتون:

اکثر جمهوری‌خواهان می‌خواهند ترامپ برود

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه اسبق آمریکا اعلام کرد اکثر جمهوری‌خواهان می‌خواهند ترامپ برود.

هیلاری کلینتون

به گزارش خبرگزاری موج، « هیلاری کلینتون »، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در یک مصاحبه‌ ضبط شده رادیویی درباره پیروزی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و هم‌حزبی‌های وی اظهارنظر کرد.

وبگاه خبری-تحلیل «هیل» به نقل از آکسیوس نوشته، کلینتون در این مصاحبه با اشاره به دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ گفت: «اکثر جمهوری‌خواهان می‌خواهند این دوره [ناخوشایند] را تمام کنند.»

وی افزود: «آنها به اندازه ما می‌خواهند او ( ترامپ ) برود، اما نمی‌توانند علناً این موضوع را ابراز کنند.»

وزیر امور خارجه اسبق آمریکا که با بخش مقالات روزنامه نیویورک تایمز روز یکشنبه مصاحبه می‌کرد، گفت که نمی‌تواند پیروزی ترامپ را برای چهار سال آینده بپذیرد.

وی گفت: «فکر کردن به این موضوع که چهار سال دیگر این سوءاستفاده‌گری‌ها و مختل کردن نهاد‌ها، آسیب رساندن به هنجار‌ها و ارزش‌هایمان و تضعیف رهبری‌مان و ... را داشته باشیم، به معنای واقعی، برای من مشمئز کننده است.»

در حالی که کمتر از ۱۰ روز مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، اکثر نظر‌سنجی‌ها از برتری جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها بر رقیب جمهوری‌خواهش حکایت دارند.

تازه ترین نظرسنجی مشترک روزنامه «دالاس مورنینگ نیوز» و «دانشگاه تگزاس» نشان داده که بایدن برتری ۴۸ درصدی بر ترامپ را در ایالت تگزاس حفظ کرده است.

این در حالی است که تنها ۴۵ درصد از شهروندان این ایالت از ترامپ حمایت کرده‌اند.

ایالت تگزاس از سال ۱۹۷۶ تاکنون هیچ وقت به یک نامزد دموکرات رأی نداده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه