سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

بشار الجعفری:

سازمان ملل باید از سوریه در تلاش ‌هایش برای مقابله با چالش‌ ها حمایت لازم را به عمل آورد

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل گفت: باید از تلاش‌ها برای سیاسی کردن دوری کرده و از دولت سوریه در تلاش ‌هایش برای بازسازی و مقابله با چالش‌ ها حمایت لازم را به عمل آورد.

بشار الجعفری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، بشار الجعفری، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تأکید کرد: فعالیت سازمان ملل در سوریه از طریق برنامه‌ها، صندوق ‌ها و آژانس‌ های آن نباید تنها به بعد انسانی محدود شود بلکه باید شامل فعالیت مربوط به توسعه نیز باشد. باید از تلاش‌ها برای سیاسی کردن دوری کرده و از دولت سوریه در تلاش ‌هایش برای بازسازی و مقابله با چالش‌ ها حمایت لازم را به عمل آورد.

الجعفری در افتتاحیه کمیته اقتصادی و مالی هفتاد و پنجمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل گفت: تحریم ‌های یکجانبه مردم سوریه که دبیرکل سازمان ملل نیز با توجه به شیوع کرونا و تأثیر خطرناک این تحریم‌ ها بر بخش بهداشت و حقوق بشر خواهان پایان آن شد، یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی است که سوریه با آن مواجه است.

وی به اهمیت قطعنامه این کمیته درباره حاکمیت دائم مردم فلسطین از جمله ساکنان قدس شرقی و ساکنان عرب در جولان سوریه بر منابع طبیعی خود اشاره و اقدامات رژیم صهیونیستی درباره غارت منابع طبیعی در جولان و اراضی فلسطین را محکوم کرد.

الجعفری گفت: دولت سوریه به دنبال شراکت جهانی عادلانه براساس احترام به اصول قوانین بین المللی و احکام منشور سازمان ملل و در رأس آن اصل حاکمیت ملی و حمایت از تلاش‌های نهادهای سوریه برای عبور از تمام چالش‌ها است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه