سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

درخواست سازمان ملل از مسکو

به گزارش خبرگزاری فرانسه سازمان ملل از روسیه خواسته درباره بیماری الکسی ناوالنی تحقیقات مستقلی را انجام دهد.

سازمان ملل

به گزارش خبرگزاری موج، سازمان ملل درباره بیماری «الکسی ناوالنی» شخصیت مخالف دولت روسیه، که کشور‌های غربی از جمله آلمان ادعا می‌کنند عامل آن حمله مسکو به وی با عامل اعصاب بوده، اظهارنظر کرد.

خبرگزاری فرانسه امروز (سه‌شنبه) گزارش داد، سازمان ملل از روسیه خواسته درباره بیماری الکسی ناوالنی تحقیقات مستقلی را انجام دهد.

پیش از این سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز روز جمعه در این خصوص نشستی اضطراری برگزار کرد و خواستار انجام تحقیقات بین‌المللی در مورد ماجرای ادعای مسمومیت ناوالنی شد.

آلکسی آناتولیویچ ناوالنی، سیاستمدار مخالف روسیه و «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور این کشور است که یکی از رهبران تظاهرات‌های اعتراضی علیه دولت روسیه در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ بود.

او روز ۲۰ اوت هنگام پرواز از شهر «تومسک» در روسیه به سمت مسکو، پایتخت این کشور علائم بیماری از خودش نشان داد و بعد از فرود اضطراری هواپیما در شهر «امسک» به بیمارستانی در این شهر منتقل شد.

از همان روزهای اول این حادثه و پیش از آن که آزمایش و تحقیقی انجام شود، غرب علیه روسیه موضع‌گیری کرد و انگشت اتهام را به سمت مسکو نشانه رفت.

«بیمارستان شاریت» که ناوالنی از ماه گذشته میلادی در آن بستر بوده روز گذشته دوشنبه اعلام کرد وضعیت او بهبود یافته و دستگاه‌های تنفس مصنوعی از بدون او جدا شده‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه