سرخط خبرها
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

خنثی‌سازی یک حمله تروریستی در مسکو

سرویس امنیت فدرال روسیه از خنثی‌سازی یک حمله تروریستی در مسکو خبر داد.

پرچم روسیه

به گزارش خبرگزاری موج، سرویس امنیت فدرال روسیه امروز دوشنبه از خنثی کردن یک حمله تروریستی به دست یک شهروند آسیای میانه که قصد داشت آن را در بخش پرجمعیتی از مسکو به انجام برساند، خبر داد سرویس امنیت فدرال (اف‌اس‌بی) در بیانیه‌ای اعلام کرد: اف‌اس‌بی با همراهی وزارت کشور و کمیته تحقیقات، فعالیت‌های یک عضو سازمان تروریستی را خنثی کرد که به دنبال انجام حمله تروریستی در یک مکان پرجمعیت در مسکو بود.

بنابر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این تروریست هنگام بازداشت بر روی ماموران آتش گشود که در این درگیری کشته شد. سرویس امنیت فدرال روسیه همچنین اعلام کرد یک تفنگ کلاشنیکف، دو نارنجک «اف۱» و یک نارنجک «آرجی‌دی» در محل حادثه کشف شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در بازرسی‌ها از آپارتمانی که این مجرم اجاره کرده بود، ... شواهدی کشف شد که نشان می‌دهد این فرد با نمایندگان یک سازمان تروریستی بین‌المللی در سوریه ارتباط داشت و برای انجام کشتار جمعی آماده می‌شد.

بنابر این بیانیه، این تروریست آپارتمانی در مسکو اجاره کرده و برادرش به دست سرویس امنیت فدرال روسیه در مسکو بازداشت شده بود. برادر وی تلاش می‌کرده تا از رفتن او به سوریه برای انجام فعالیت‌های مرتبط با این سازمان تروریستی که در روسیه ممنوع‌الفعالیت است، ممانعت کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه