سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سفیر آمریکا در لبنان احضار شد

در پی اظهارات مداخله‌جویانه سفیر آمریکا در بیروت، وزارت خارجه لبنان وی را احضار کرد.

انتقال سفارت آمریکا به قدس

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از روسیاالیوم، "ناصیف حتی"، وزیر خارجه لبنان امروز یکشنبه دوروتی شیا، سفیر آمریکا در بیروت را احضار کرد قرار است حتی روز دوشنبه با شیا دیدار کرده و مراتب اعتراض لبنان را به مداخلات وی ابلاغ کند و اینکه مطابق معاهده وین، هیچ سفیری حق مداخله در امور داخلی کشور دیگری ندارد و نباید سخنان وی حاوی مطالب تحریک‌آمیز علیه گروه‌های لبنانی باشد که در قدرت شریک هستند.

در همین حال وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای در واکنش به حکم دادگاه لبنان که تمامی رسانه‌های فعال در داخل لبنان را از هرگونه مصاحبه با سفیر آمریکا به مدت یکسال منع کرده، مدعی شد، "حتی فکر کردن به استفاده از دستگاه قضایی برای خاموش کردن آزادی بیان و آزادی مطبوعات نابخردی و ترحم‌آور است. ما در کنار ملت لبنان و علیه سانسور حزب‌الله هستیم".

محمد مازح، قاضی امور فوریتی لبنان طی حکمی تمامی رسانه‌های فعال در داخل لبنان را از هرگونه مصاحبه با دوروتی شیا، سفیر آمریکا در لبنان و انتشار اظهارات وی به مدت یکسال منع کرد و دلیل صدور این حکم را اظهارات مداخله‌جویانه شیا عنوان کرد که ثبات کشور را برهم زده و مردم لبنان را علیه یکدیگر تحریک می‌کند.

پیش از این شیا در مصاحبه تلویزیونی مدعی شده بود: " دبیرکل حزب‌الله ثبات لبنان را تهدید می‌کند و این حزب مانع راه حل اقتصادی در لبنان می شود".

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه