سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

واکنش "خلیفه حفتر" به شکست های نظامی طرفدارانش در لیبی

ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای ارتش ملی لیبی در اظهارنظری پس از شکست های نظامی مکرر طرفدارانش در غرب لیبی از آن ها خواست تا همچنان متحد بمانند.

خلیفه حفتر

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از ینی شفق، خلیفه حفتر فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی در موضع گیری پس از شکست های نظامی مکرر طرفدارنش در جبهه غربی لیبی از آن ها خواست امید خود را از دست ندهند و همچنان متحد بمانند.

پس از طرح درخواست خلیفه حفتر، طرفداران وی در شبکه های اجتماعی فعال شدند و بار دیگر به حمایت از او پرداختند. شهر بنغازی لیبی که مرکز فعالیت نیروهای وفادار به خلیفه حفتر نیز است هم شاهد راهپیمایی طرفداران حفتر در نزدیکی منزل وی با هدف اعلام حمایت از او بوده است.

نیروهای دولت وفاق ملی لیبی در روزهای اخیر در حمله به مواضع طرفداران حفتر در غرب لیبی، حدودا سه هزار کیلومتر مربع از خاک این کشور را که در کنترل آن ها قرار داشت آزاد کرده اند. 

لیبی چندین ماه است که صحنه تنش و درگیری است. از یک سو، دولت وفاق ملی لیبی که از حمایت سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا برخوردار است، خود را قدرت مشروع در لیبی می داند و کنترل طرابلس پایتخت این کشور را در دست دارد و از سوی دیگر، ژنرال خلیفه حفتر قرار دارد که بر بخش های وسیعی از لیبی تسلط دارد و از اواخر سال ۲۰۱۹ سعی داشته طرابلس پایتخت لیبی را تحت کنترل گیرد. امری که تاکنون موفق نبوده است.

لیبی از سال ۲۰۱۱ که معمر قذافی رهبر این کشور از قدرت خلع شد، در تنش و ناآرامی به سر می برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه