سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی

آمریکا موشک بالستیک آزمایش کرد

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای در سواحل کالیفرنیا آزمایش شد.

موشک بالستیک مدل تریدنت ۲

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: روز گذشته یک موشک بالستیک مدل تریدنت ۲ را که قادر به حمل کلاهک هسته‌ای است، با موفقیت آزمایش کردیم.

در بیانیه نیروی دریایی آمریکا آمده است این موشک از زیردریایی «یو اس اس لاس اوهایو» از سواحل سن دیگو در کالیفرنیا پرتاب شد.

این بیانیه افزود: آزمایش برنامه ریزی شده امروز (یکشنبه) انتظارات عملکردی از سامانه تسلیحاتی استراتژیک تردیدنت ۲ را تائید کرد و اطلاعات بیشتری را در خصوص فاکتور‌های قابلیت اطمینان، صحت و عملکرد آن را گردآوری شد. این پرتاب موشکی نشانگر ۱۷۸ پرتاب موفق موشکی سیستم تسلیحاتی استراتژیک تریدنت ۲ است.

سامانه موشکی استراتژیک تریدنت ۲ حدود ۷۰ درصد از زرادخانه هسته‌ای آمریکا ، که شامل موشک‌های بالستیک قاره بین قاره نیروی هوایی و بمب افکن‌های هسته‌ای نیز است، را تشکیل می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه