سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

وزیر خارجه روسیه:

روسیه از سازمان های بین المللی برای استقرار صلح استفاده می کند

وزیر خارجه روسیه در اظهار نظری گفته است کشورش از ظرفیت سازمان هایی نظیر جی ۲۰ و سازمان ملل متحد جهت استقرار صلح و دورماندن از رقابت تسلیحاتی استفاده می کند.

وزیر خارجه روسیه

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از راشاتودی، سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه در اظهارنظری گفته است: مسکو از ظرفیت سازمان های بین المللی نظیر سازمان ملل متحد و گروه جی ۲۰ برای استقرار صلح در جهان و دورماندن از رقابت تسلیحاتی استفاده می کند.

وی این اظهارات را در جریان یک نشست که به بررسی دستاوردهای دیپلماسی روسیه در سال ۲۰۱۹ می پرداخته، ایراد کرده است.

لاوروف گفته است: در سال جاری میلادی، ما به دنبال حفظ صلح بین المللی و ثبات استراتژیک هستیم. در این راستا، اقدامات لازم جهت جلوگیری از رقابت تسلیحاتی در عرصه فضا و همچنین تشدید فعالیت های سایبری را در دستور کار خود قرار داده ایم.

وی افزوده: روسیه از ظرفیت سازمان های نظیر جی ۲۰ ، سازمان ملل متحد ، بریکس و سازمان همکاری های شانگهای ، جهت دستیابی به این اهداف استفاده خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه