سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

نیروهای امنیتی از اطراف کاخ ریاست جمهوری بولیوی خارج شدند

نیروهای امنیتی بولیوی، پُست های خود در اطراف کاخ ریاست جمهوری بولیوی را ترک کرده اند و از پیوستن به مردم خبر داده اند.

پیوستن نیروهای امنیتی بولیوی به معترضان

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، نیروهای امنیتی بولیوی که در محوطه بیرونی کاخ ریاست جمهوری بولیوی حضور داشتند، پُست های خود را ترک کرده اند. این امر فشارها بر اوو مورالس رئیس جمهور بولیوی را که به دنبال خاتمه دادن به اعتراضات سراسری در بولیوی است، افزایش می دهد.

افسرهای پلیس همچنین به بالای پشت بام یک ایستگاه پلیس که در مجاورت کاخ ریاست جمهوری بولیوی قرار داشته رفته اند و پرچم بولیوی را به اهتزاز درآورده اند. آن ها همچنین پلاکاردهایی را با خود به همراه داشته اند که بر روی آن ها نوشته شده: پلیس با مردم است.

نیروهای پلیس در حداقل ۳ شهر بولیوی به پادگان های خود عقب نشینی کرده اند و گزارش هایی دال بر این وجود دارد که این نیروها در حداقل دو شهر، از فرمان مقام های ارشد سرکشی کرده اند. 

اوو مورالس که در زمان ناآرامی ها در اطراف کاخ ریاست جمهوری بولیوی در کاخ حضور نداشته با ظاهر شدن در یک پایگاه هوایی در اطراف لاپاز پایتخت بولیوی از پلیس بولیوی خواسته است تا آرامش را در این کشور برقرار سازد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه