سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

افغانستان کنسولگری خود در پیشاور پاکستان را بست

دولت افغانستان کنسولگری خود در شهر پیشاور را پاکستان بسته است. این اقدام در اعتراض به رفتار نیروهای پاکستانی در حمله به بازار افغان های شهر پیشاور انجام شده است.

افغانستان

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، افغانستان از بستن کنسولگری خود در پیشاور پاکستان خبر داده است. این اقدام در اعتراض به حمله نیروهای پاکستانی به بازار افغان ها در این شهر انجام شده است.

بنا بر بیانیه رسمی سفارت افغانستان در پاکستان، کنسولگری افغانستان در پیشاور در اعتراض به حمله پاکستان به بازار افغان ها در محله فردوس پیشاور، بسته شده است. پیشتر یک دادگاه پاکستانی حکم به تحویل مالکیت زمین و همچنین مغازه های موجود در بازار افغان ها، به شهروندان پاکستانی داده بود.

سفیر افغانستان در پاکستان عاطف مشعل در محل وقوع حادثه حاضر شده و پرچم افغانستان را برافراشته است. پاکستان اقدام دادگاه این کشور در تملک بازار افغان ها را اقدامی کاملا قانونی عنوان کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه