سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مورگان اورتاگوس:

فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، آماده دیدار با رئیس جمهور ایران است.

مورگان اورتاگوس

به گزارش خبرگزاری موج،  مورگان اورتاگوس ، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی گفت: هدف واشنگتن در افغانستان همچنان ایجاد صلح و خارج کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اضافه کرد که در آستانه رسیدن به توافقی با طالبان بودیم اما حمله کابل اشتباه بزرگی بود و مذاکرات با طالبان به عقب بازگشت.

وی همچنین افزود که کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است.

اورتاگوس درباره برخی گمانه زنی‌ها درباره میانجی‌گری کویت گفت هیچ اطلاعی درباره میانجی‌گری کویت درباره موضوع ایران نداریم اما از هرگونه تلاش دیپلماتیک استقبال می‌کنیم.

«استیون منوشین» وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز پنجشنبه در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت:«[مایک] پامپئو [وزیر خارجه]، من و سایر اعضای تیم امنیت ملی در حال اعمال راهبرد فشار حداکثری در قبال ایران هستیم».

وزیر خزانه داری آمریکا همچنین درباره احتمال دیدار روحانی و ترامپ در سازمان ملل گفت:«تا این لحظه برنامه‌ای برای دیدار رئیس جمهور با او (روحانی) وجود ندارد، اگر چه رئیس‌جمهور گفته است برای دیدار بدون پیش شرط آمادگی دارد».

دولت ترامپ از یک سال پیش به صورت یکجانبه و علی‌رغم مخالفت‌های بین‌المللی و پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره توافق موردپسند آمریکا، فشارها به تهران را از طریق وضع تحریم‌های اقتصادی، لغو معافیت‌های نفتی و درج نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی، افزایش داد.

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه