سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مکرون خواستار خاتمه تحریم فروش نفت ایران به هند شد

رییس جمهور فرانسه از همتای آمریکایی خود خواست به تحریم فروش نفت ایران به هند و چین که دو خریدار بزرگ انرژی ایران هستند، پایان دهد.

مکرون و ترامپ1

به گزارش خبرگزاری موج،  امانوئل مکرون ، رییس جمهور فرانسه از دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود خواست به تحریم فروش نفت ایران به هند خاتمه دهد.

به نقل از اکونومیک تایمز هند، در صورت موافقت واشنگتن با چنین اقدامی، تامین نفت دهلی‌نو افزایش پیدا خواهد کرد.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران روز یکشنبه با همتای فرانسوی خود به مدت سه ساعت و نیم گفت و گو کرد. وی همچنین پیش از ترک بیاریتز با امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه گفت و گو کرد.

موضوع ایران در ضیافت ناهار روز شنبه ماکرون و ترامپ مطرح شده بود و رییس جمهور فرانسه از همتای آمریکایی خود خواسته بود به تحریم فروش نفت ایران به هند و چین که دو خریدار بزرگ انرژی ایران هستند، پایان دهد.

واشنگتن در ماه مه حاضر نشد معافیت شش ماهه برای خریداران بزرگ نفت ایران شامل هند، چین، یونان، ایتالیا، تایوان، ژاپن، ترکیه و کره جنوبی را تمدید کند. ایران ۱۰ درصد از نیازهای نفتی هند را تامین کرده است و شماری از پالایشگاههای هندی برای فرآوری نفت ایران تجهیز شده‌اند.

بازگشت تحریمهای آمریکا علیه ایران همچنین سایر پروژه‌های هند در ایران شامل بندر چابهار را که دروازه دسترسی به افغانستان، آسیای مرکزی و اوراسیا است، آهسته کرد.

وزیر امور خارجه هند در ژوییه به پارلمان این کشور گفته بود روابط دوجانبه هند با ایران تحت تاثیر روابط با کشورهای ثالث قرار ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه