سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

هایکو ماس:

سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران را تایید نمی‌کنیم

وزیر امور خارجه آلمان گفت: ما به روشنی اعلام کرده‌ایم که سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران را تایید نمی‌کنیم.

هایکو ماس

به گزارش خبرگزاری موج، پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد؛ هایکو ماس ، وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با یک روزنامه اظهار کرد: با اینکه همه می‌گویند جنگ را نمی‌خواهند در نهایت اروپایی‌ها هستند که فعالانه در بازنگه داشتن مسیر دیپلماسی کمک می‌کنند(!). این تلاش‌ها تنها درصورتی به موفقیت می‌رسد که ما به عنوان سه کشور اروپایی بصورت متحد عمل کنیم. ما به روشنی اعلام کرده‌ایم که سیاست فشار حداکثری آمریکا (علیه ایران) را تایید نمی‌کنیم.

وی افزود: «تلاش‌های ما در منطقه باید به شکلی قابل تشخیص اروپایی باشد. اروپا منفعت زیادی در کمک به ترویج امنیت در خلیج‌فارس دارد. یکی از موارد مورد بحث بین سه کشور اروپایی این است که ما چطور می‌توانیم همه کشور‌های منطقه را برای بحث درباره مسئله امنیت دریانوردی به پای میز مذاکره بیاوریم. انجام این کار نیازمند حجم وسیعی از فعالیت‌های دیپلماتیک خواهد بود. با این حال به منظور جلوگیری از تنش‌های ناخواسته، باید کانال‌های واقعی از ارتباطات و گفت‌وگو درباره مقررات مشترک وجود داشته باشد».

ماس تاکید کرد: همچنین حفظ تماس با شرکای اروپایی درباره درک آن‌ها از ماموریت دریانوردی احتمالی کاملا در جهت منافع ماست. ما بصورت ویژه با دولت جدید انگلیس نیز درتماسیم تا از موضع آن‌ها در این باره مطلع باشیم. ما زمانی درباره مشارکت در این ماموریت تصمیم‌گیری می‌کند که ایده روشنی از این ماموریت داشته باشیم. قبل از تصمیم گیری درباره این ماموریت باید به پرسش‌های سیاسی و حقوقی مرتبط با آن پاسخ داده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه