سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

ولادیمیر پوتین فردا به رم سفر می‌کند

رییس جمهور روسیه در سفر به ایتالیا قرار است با پاپ فرانسیس که پیش از این دو بار با او دیدار کرده نیز ملاقات کند.

پوتین

به گزارش خبرگزاری موج، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه طی سفر به ایتالیا با سرجیو ماتارلا، رییس جمهور و جوزپه کونته، نخست وزیر ایتالیا دیدار می کند.

او همچنین قرار است با پاپ فرانسیس که پیش از این دو بار با او دیدار کرده نیز ملاقات کند.

به گزارش روزنامه واشنگتن پست، کونته از پیوستن مجدد روسیه به گروه هفت که به دنبال الحاق کریمه، روسیه را به عنوان عضو هشتم از این گروه تعلیق شد، دفاع کرده است. ماتئو سالوینی، معاون نخست وزیر ایتالیا نیز منتقد تحریم‌ها علیه روسیه بوده و اعمال تحریم علیه مسکو را "دیوانگی" خوانده است.

ایتالیا اما از وتوی خود برای توقف تمدید تحریم‌های اروپا علیه روسیه استفاده نکرد اما به جای آن اقداماتی برای حفظ روابط سالم با روسیه انجام داده است.

حزب "لیگ شمالی" سالوینی و همچنین "جنبش پنج ستاره" روسیه را متحدی امنیتی در منطقه خاورمیانه دانسته و بر مزایای اقتصادی تجارت با مسکو تاکید کرده‌اند.

ایتالیا به شدت به گاز طبیعی روسیه وابسته است و تحلیلگران معتقدند که شخصیت محاسبه‌گر و محکم پوتین برای رای‌دهندگان ایتالیایی از هر دو گرایش چپ و راست جذاب است.

بر اساس نتایج یک نظرسنجی که در ماه دسامبر منتشر شد، ۳۷ درصد از مردم ایتالیا دیدگاهی مثبت درباره روسیه دارند که از هر کشور اروپایی دیگری بجز یونان و مجارستان بیشتر است. همچنین شمار ایتالیایی‌هایی که گفته‌اند رویکردی منفی درباره روسیه دارند، از دیگر کشورهای اروپایی کمتر بوده است.

به گفته ایگور پلیچیاری، استاد دانشگاه "اوربینوی" ایتالیا و "پژوهشکده دولتی روابط بین‌المللی" مسکو، سخت می‌تواند حتی یک حزب را در اروپا یافت که مخالف روسیه باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه