سرخط خبرها
  • AFC میزبانی تراکتور در عمان را تأیید کرد
  • کارت زرد مجلس به وزیر کشاورزی
  • بررسی ۴ سوال از وزیر ارتباطات درباره فعالیت پلت‌فرم‌های خارجی در مجلس
  • قاتل مسلح فراری در نور زمین گیر شد
  • اسقاط خودروهای فرسوده شامل پلاک‌های تاریخی نمی‌شود
  • قالیباف: تنگه هرمز تا رفع محاصره و تحریم نفت باز نمی‌شود
  • سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در خصوص بنزین، ناترازی داریم ولی کمبود نداریم
  • نماینده مجلس: تا وقتی در شرایط جنگی هستیم بنزین گران نمی‌شود
  • ظرفیت پناهگاه‌های تهران برای ۳ میلیون نفر
  • پرونده مسکن مهر تا یک سال آینده بسته می‌شود
  • علی نژاد: انتخابات کمیته ملی المپیک هفتم دی‌ برگزار می‌شود
  • مسعود پزشکیان: دریافت هرگونه خدمت در کشور منوط به ارائه کد پستی و کد ملی می‌شود
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند

صادرات تسلیحات انگلیسی به عربستان ممنوع شد

مجوز فروش تسلیحات انگلیسی به عربستان در دستگاه قضایی این کشور به حالت تعلیق درآمد.

اعتصاب علیه فروش تسلیحات به عربستان

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، دستگاه قضایی انگلیس چندی پیش اقدام خلاف قانون کابینه این کشور در صدور مجوز برای صادرات تسلیحات تولیدی این کشور به عربستان را تایید کرد و این مجوز ها را به حالت تعلیق در آورد.

دادگاه تجدیدنظر انگلیس در حکمی اعلام کرده بود، دولت با عدم ارزیابی خطرات استفاده از این سلاح‌ها علیه غیرنظامیان یمنی قوانین را نقض کرده است. این دادگاه از کابینه انگلیس خواسته بود بدون تعلیق قراردادهای تسلیحاتی منعقد شده با ریاض، در تصمیم خود برای ادامه صادرات اسلحه به عربستان تجدیدنظر کند.

در همین حال، ویلیام فاکس، وزیر تجارت بین‌الملل انگلیس در بیانیه فوری برای مجلس عوام این کشور تاکید کرد، انگلیس هیچ مجوز جدیدی برای حمایت تسلیحاتی از عربستان و همپیمانان آن در ائتلاف عربی در یمن که امکان استفاده از آن تسلیحات در این درگیری وجود داشته باشد، هرگز صادر نخواهد کرد؛ مگر آنکه بازنگری در تدابیر لازم در این خصوص به عمل آورد.

روزنامه تایمز نوشت: این تصمیم شامل صادرات بمب به عربستان بر اساس مجوزهایی پنج ساله نمی‌شود و این مجوزها در حال حاضر به حالت تعلیق در نمی‌آیند، اما درباره تمدید آنها تجدیدنظر خواهد شد.

تایمز در ادامه نوشت: هرگونه محدودیتی که بر صادرات اسلحه به عربستان اعمال شود، اثرات چشمگیری بر بزرگترین شرکت تسلیحاتی انگلیس خواهد داشت که سالانه قراردادهایی به ارزش ۲.۶ میلیارد پوند (حدود ۳.۲۹ میلیارد دلار) با عربستان به امضا می‌رساند.

این روزنامه گزارش داد، سهام این شرکت در پی حکم دستگاه قضایی انگلیس به میزان ۱.۶ درصد کاهش یافت. همچنین از ۶.۴ هزار کارمند که در این شرکت بر روی قراردادهای منعقد شده با ریاض کار می‌کنند، ۷۰ درصد آنها شهروند عربستان هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه