سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

بندهای توافق نظامی روسیه و سودان لو رفت!

روسیه و سودان برای گسترش روابط خود در زمینه‌های آموزش نظامی مشترک نیروها، آموزش مهندسی، آموزش نظامی، پزشکی نظامی، تاریخ و هیدروگرافی نظامی و همچنین ورزش و فرهنگ تلاش و همکاری خواهند کرد.

روسیه و سودان

به گزارش خبرگزاری موج، شبکه روسیا الیوم به نقل از پایگاه اطلاعات حقوقی روسیه اعلام کرد: توافق نظامی صورت گرفته میان روسیه و سودان بر اجازه ورود به کشتی‌های جنگی به بنادر دو کشور تاکید داشته،  و این امر باید در حداقل هفت روز کاری قبل از زمان ورود کشتی‌ها اعلام شود.

طبق این گزارش، هدف از توافق مذکور؛ گسترش همکاری نظامی میان روسیه و سودان طبق قوانین دو کشور، اصول، قوانین و معاهدات بین‌المللی است.

طبق این توافق، دو طرف به تبادل اطلاعات و دیدگاه‌ها درباره مسائل نظامی، سیاسی و تقویت اعتماد متقابل و امنیت بین‌المللی خواهند پرداخت.

همچنین روسیه و سودان برای گسترش روابط خود در زمینه‌های آموزش نظامی مشترک نیروها، آموزش مهندسی، آموزش نظامی، پزشکی نظامی، تاریخ و هیدروگرافی نظامی و همچنین ورزش و فرهنگ تلاش و همکاری خواهند کرد.

طبق توافق صورت گرفته میان مسکو و خارطوم ، دو طرف همچنین تجربیات خود را برای حفظ صلح تحت نظارت سازمان ملل و همکاری در فعالیت‌های جستجو و امدادرسانی در دریا به کار خواهند گرفت.

تحولات اخیر سودان مانع از اجرایی شدن این توافق نشده، طوری که توافق مذکور ۹ مه جاری وارد فاز اجرایی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه