سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

الکساندر نواک:

گزینه‌های زیادی برای توافق کاهش تولید اوپک و غیر اوپک وجود دارد

وزیر انرژی روسیه گفت: گزینه‌های مختلفی برای توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک از جمله افزایش تولید در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ وجود دارد.

الکساندر نواک

به گزارش خبرگزاری موج، الکساندر نواک ،  وزیر انرژی روسیه که برای شرکت در نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در شهر جده حاضر شده است، پیش از دیدار وزیران اظهار کرد: گزینه‌های مختلفی برای توافق کاهش تولید اوپک و غیراوپک از جمله افزایش تولید در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ وجود دارد.

اوپک و متحدانش در دسامبر موافقت کردند تولید نفت خود را ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود کنند. این محدودیت‌ها به بهبود قیمت‌های نفت در سال میلادی جاری منجر شد، اما این توافق در ژوئن خاتمه پیدا خواهد کرد.

روسیه تمایل چندانی به ادامه کاهش تولید ندارد با این حال ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه اظهار کرده که وی مزایای سیاسی در ادامه همکاری با اوپک می‌بیند.

هر گونه تغییر در سیاست تولید این گروه در دیدار رسمی که روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن در وین برگزار می‌شود، اتخاذ خواهد شد.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر انرژی روسیه همچنین به موضوع آلودگی نفت در خط لوله دروژبا اشاره کرد و گفت: عرضه نفت به لهستان از طریق این خط لوله روز دوشنبه آغاز می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه