سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

ابراز نگرانی سودان جنوبی از تحولات سودان

روز پنجشنبه(۲۲ فروردین ماه)، دولت سودان جنوبی اعلام کرده عمیقا نسبت به بحران سیاسی حاکم بر همسایه شمالی خود نگران است.

سودان جنوبی

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، روز پنجشنبه(۲۲ فروردین ماه)، دولت سودان جنوبی اعلام کرده عمیقا نسبت به بحران سیاسی حاکم بر همسایه شمالی خود نگران است.

مارتین ایلیا لومورو وزیر امور کابینه دولت سودان جنوبی گفته است: سودان جنوبی کاملا در وضعیت فوق العاده است تا ببیند تحولات سودان در روزهای آتی چگونه رقم می خورد. وی افزوده:"ما می دانیم که سودان بسیار تلاش کرد تا صلح و ثبات را بازگرداند و بخاطر همین تلاش ها بوده که ما اکنون توافق صلحی را میان سودان و سودان جنوبی شاهد هستیم".  سودان و سودان جنوبی مدت ها با یکدیگر در جنگ و درگیری به سر می برده اند. دو طرف با حمایت طرف های بین المللی توافقی صلحی را امضا نموده اند تا از جنگ و خونریزی جلوگیری شود.

اوایل روز پنجشنبه، صدها هزار سودانی به خیابان های شهرهای مختلف سودان ریختند و کناره گیری عمرالبشیر از قدرت را جشن گرفتند. 

بر اساس گزارش های رسانه ای، عمرالبشیر هم اکنون در حبس خانگی به سر می برد و تیم حفاظت وی نیز بازداشت شده اند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه