سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بهانه جدید رژیم صهیونیستی برای بستن کرانه باختری

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بسته شدن گذرگاه‌های مشترک با نوار غزه در روز سه‌شنبه مصادف با بیست و یکمین انتخابات پارلمان خواهد بود.

دستگیری فلسطینیان در کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از الیوم‌السابع،  ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بسته شدن گذرگاه‌های مشترک با نوار غزه در روز سه‌شنبه مصادف با بیست و یکمین انتخابات پارلمان خواهد بود و تنها اجازه عبور موارد انسانی، پزشکی و استثنایی از کرانه باختری و نوار غزه به قدس و داخل اراضی اشغالی داده خواهد شد.

صهیونیست‌ها قرار است محاصره شدیدی را علیه کرانه باختری اعمال کنند به طوری که گذرگاه‌های مشترک با نوار غزه از نیمه‌شب دوشنبه تا نیمه شب سه‌شنبه به دلیل برگزاری انتخابات کنست بسته خواهند شد.

دانشجولان اسرائیلی از شهرک "سدیروت" واقع در منطقه "غلاف" غزه نیز تظاهراتی را علیه بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اعتراض به سیاست‌های امنیتی وی در منطقه مقابل نوار غزه در جنوب به راه انداختند.

به گزارش شبکه دو تلویزیون اسرائیل، تظاهرکنندگان عروسکی به شکل و شمائل نتانیاهو در مرکز میدان "هبیما" در شهر تل‌آویو نصب و از طریق آن اعلام کردند که فرصت نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات کنست ضعیف است و او شایسته پست نخست‌وزیری اسرائیل نیست.

سه‌شنبه نهم آوریل (۲۰ فروردین) انتخابات عمومی اسرائیل برگزار می‌شود و بنی گانتس ، رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی جدی‌ترین رقیب نتانیاهو در انتخابات آتی این دولت به شمار می‌رود. این دو حریف، در آخرین نظرسنجی‌ها، شانه به شانه هم هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه