سرخط خبرها
  • تقویت تولید داخلی و اصلاح زنجیره مالی ضامن پایداری تأمین دارو است
  • دنیامالی: درخشش دختران وزنه‌بردار در آسیا ویژه بود
  • ۳ هزار اتوبوس به ناوگان حمل و نقل افزوده می‌شود
  • قیمت هر کیلو گوشت وارداتی بدون استخوان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
  • صالحی: محموله ۲۰ کانتینری برنج وارداتی ظرف یک هفته ترخیص شود
  • قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • خداداد عزیزی در صدر حواشی فوتبال
  • اجرای ۱۹۵ هزار واحد مسکن حمایتی توسط بنیاد مسکن
  • توزیع کارت آزمون دستیاری دندانپزشکی از امروز آغاز می‌شود
  • کالابرگ کد ملی‌های ۰ تا ۲ شارژ شد

تعویق انتخابات ریاست جمهوری تونس

هیئت عالی انتخابات تونس تصمیم گرفت، دور نخست انتخابات ریاست جمهوری این کشور را به دلیل مصادف شدن با میلاد حضرت محمد(ص) تا ۱۷ نوامبر به تعویق بیندازد.

تونس

به گزارش خبرگزاری موج، دور نخست انتخابات تونس قرار بود ۱۰ نوامبر برگزار شود اما بسیاری از احزاب و انجمن‌ها به دلیل تداخل آن با میلاد نبی اکرم (ص) خواستار تغییر زمان آن شدند.

حسنه بن سلیمان ، سخنگوی هیئت عالی مستقل انتخابات تونس پس از نشست شورای این هیئت گفت، هدف از این تغییر مشارکت پرشکوه مردم در انتخابات است.

همانند سال ۲۰۱۴ که به انتخاب دموکراتیک الباجی قائد السبسی، رئیس‌جمهوری این کشور از طریق رای گیری مستقیم مردم ختم شد انتخابات ریاست جمهوری امسال نیز چند هفته پس از انتخابات پارلمانی برگزار خواهد شد. انتخابات پارلمانی قرار است ششم اکتبر ۲۰۱۹ برگزار شود.

در صورت کشیده شدن انتخابات ریاست‌جمهوری به دور دوم این انتخابات دو هفته بعد از اعلام نتایج دور اول برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه